Hieronder een aantal mooie aanbevelingen van mensen waarmee ik samenwerkte. Je kunt je voorstellen, dat ik ze met grote trots teruglees. En mezelf danig voel groeien en bloeien…

Luisteren (en ik bedoel echt goed luisteren) naar wat de klant wil, dat is wat Irene doet. Ze kon heel goed inschatten wat ik mooi en niet mooi vond.
Al jaren zat ik met een eigen geknutseld nooit passend logo en beeldmerk. Irene maakte er in no-time een professioneel logo en beeldmerk van. Mijn website karinwinters.nl en mijn facturen hebben eindelijk dat professionele tintje waar ik al zo lang naar op zoek was.

Irene is een bevlogen specialist in haar vak. Ze weet waar ze voor staat, werkt snel en zorgvuldig en is flexibel, denkt graag mee en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Je merkt meteen dat ze liefde heeft voor haar vak. Ik zou haar graag willen aanbevelen aan iedereen die hulp kan gebruiken met de ontwikkeling van zijn website.

Lonneke TeamcoachLinschoten

Irene neemt zelf initiatief om mijn website te professionaliseren en is bovenal razendsnel in het doorvoeren van mijn wensen. Ik bedacht vijf dagen voor een belangrijke Masterclass dat mijn website volledig om gegooid moest worden en het stond binnen vier dagen naar wens. Ongelofelijk en fijn. Het resultaat is prachtig geworden!

SandraBrandt.nlKlaagvrijLeven missionairHaarlem

Irene blijft ervoor zorgen dat mijn website fris en toonbaar blijft. Daar ben ik super blij mee. Ze werkt snel en doeltreffend. Met een paar woorden (“ik wil wel de bordeaux rode kleur behouden”, “mijn blogs zijn het belangrijkst”) weet Irene mijn website weer snel en actueel te krijgen. Irene verstaat haar vak. Daarbij doet ze ook veel meer op de achtergrond van de site dan je als leek door hebt. Kan haar absoluut aanraden.

Wat een heerlijkheid als Irene mijn site ontwerpt. Geen gedoe, helder en duidelijkheid. Precies mijn smaak, en zo niet dan is het ook zo aangepast. Het fijnst is dat ik het gevoel heb dat ik het allemaal zelf doe. Maar dan had mijn site echt niet zo strak en perfect uitgezien.

Ik ben erg blij met de hulp van Irene. Ik heb niet zoveel met CSS en templates. Irene heeft een passende layout voor mijn website gezocht en mijn blog weer helemaal opgekalefaterd. De opbouw was namelijk achterhaald en ik kreeg goede adviezen hoe ik de site sneller kan maken. Een paar van haar tips heeft ze zelfs voor me uitgevoerd. Net als dat ze de beveiliging heeft aangepakt. Ik had alles iets te rigoureus ingesteld. Irene heeft alles weer helemaal up-to-date gemaakt. Ik ben blij met de layout die ze voor mijn website heeft ontwikkeld. Dankzij de inzet van Irene is mijn blog weer een feest voor de bezoeker om te lezen. Gelukkig liggen er nog genoeg interessante uitdagingen om in de toekomst aan te pakken.
Zie ook mijn blogs: hendrik-jandewit.nl en wolkenhemel.blogspot.nl

‘Moet jij als bekende schrijver niet een eigen website hebben? In plaats van een .wordpress.com?’
Dat was Ireen haar orginele openingszin om mij te leren kennen… Met succes want het werd inderdaad tijd dat ik een eigen site kreeg.
Zo leerde ik een bevlogen Ireen kennen die in no time mij hielp aan MichielZiet.com en ook nog eens helemaal naar mijn wensen en smaak inrichtte. Haar kundigheid en snelheid om een site aan te passen stonden in schril contrast met die van mij en ik ben dan ook zeer blij dat zij, na de originele openingszin, mij met raad en daad bijstaat. Je hoeft maar een knik te geven en Ireen staat voor je klaar. Ik kan haar ook zeker aanbevelen aan mensen die graag een site in wordpress willen maken maar geen idee hebben hoe dit aan te pakken.

Irene kwam uit het niets. Ze zag me stuntelen met verschillende typen websites en zei: Kom maar, ik maak er eentje voor je. Nu heb ik een superfijne Wordpress-site. Ik kreeg uitleg en instructies en nog steeds kan ik altijd bij haar aankloppen voor de meest uiteenlopende vragen. Hulde voor Irene!

Irene heeft mij echt supergoed geholpen met het bijwerken van mijn website. De dingetjes waar ik zelf niet uit kwam, wist Irene in no-time te fixen. Ik merkte dat Irene heel veel weet en heel snel reageerde als ik haar hulp weer eens nodig had. Ik ben Irene erg dankbaar en als ik weer eens vastloop in Wordpress, weet ik heel goed waar ik moet aankloppen. Irene, bedankt!!

Daar kwam ik dan aan als complete ‘leek’ bij Irene. Ik wilde graag een eigen website om mijn schrijfwerk te promoten en om daar mijn blogs te gaan publiceren. Alleen wist ik totaal niet wat ik moest doen! Dankzij een gemeenschappelijke kennis werd ik aan Irene voorgesteld. Gelijk stond ze paraat om al mijn vragen te beantwoorden en om mijn site ‘gebruiksklaar’ te maken, zonder daar iets voor terug te vragen. Binnen een dag was ik online! Dankjewel Irene! Zonder jou was het me niet gelukt!

Scroll Up