About

A

“If there’s a blog that you want to read, but it hasn’t been written yet, then you must write…”

From me
With Love

Schrijven, dat is letterlijk wat ik voor ogen had, toen ik dit blog begon. Als slechthorende mét Philips oorbellen is communicatie werkelijk waar heel belangrijk geworden. Voor mij. Via schriftelijke kanalen, daar kom ik pas écht tot mijn recht.

Wie ben ik dan?

moiIk ben Irene – bouwjaar 1967 – en een gedreven schrijfster sinds 2002. Ik schrijf essays, columns en artikelen. Heb reeds een chicklit geschreven, ben werkzaam in de ICT en, tja, word thuis toch nog wel geconditioneerd door mijn feline vriendjes.

Mijn bijnaam ontving ik van @RSnijders omdat ik in het kader van mijn webdesign gefröbel zelfs denk in pixels. Dus bedacht ik, toen ik 50 werd; Pix with an attitude. En dan krijg je dus automagisch: iPIXtitude. Ja, je zal er maar mee zitten.

Deze site laat mijn rasse schreden en reis in de wereld zien in het geschreven woord. En ook, hoe het is om steeds een beetje beter mens te worden.

Wat kun je hier vinden?

Je kunt hier vooral kortere als langere blogs vinden uit mijn koker. De blogs vertellen iets meer over mij. En ze zijn niet gespeend van humor, actie en romantiek.
Járen geleden was ik o.a. hoofdredacteur van het inmiddels ter ziele gegane about:blank.nl en ook eindredacteur van 42bis.nl. Thans doe ik af en toe een poging om te schrijven voor perfecteburen.nl als gastblogster…

Ik wil reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll Up
%d bloggers liken dit: