From me
with love

Schrijven, dat is letterlijk wat ik voor ogen had, toen ik dit blog begon. Als slechthorende mét Philips oorbellen is communicatie werkelijk waar heel belangrijk geworden. Voor mij. Via schriftelijke kanalen, daar kom ik pas écht tot mijn recht.

Wie ben ik dan?

Ik ben Irene – bouwjaar 1967 – en een gedreven schrijfster sinds 2002. Ik schrijf essays, columns en artikelen. Heb reeds een chicklit geschreven, ben werkzaam in de ICT en, tja, word thuis meestal wel herconditioneerd door mijn feline vriendjes of andersoortige beestachtigen.Mijn bijnaam ontving ik van @RSnijders omdat ik in het kader van mijn webdesign gefröbel zelfs denk in pixels. Dus bedacht ik, toen ik 50 werd; Pix with an attitude. En dan krijg je dus automagisch: iPIXtitude. Ja, je zal er maar mee zitten.Deze site laat mijn rasse schreden en reis in de wereld zien in het geschreven woord. En ook, hoe het is om steeds een beetje beter mens (ahum) te worden.

Wat kun je hier vinden?

Je kunt hier vooral kortere als langere blogs vinden uit mijn koker. De blogs vertellen iets meer over mij. En ze zijn niet gespeend van humor, actie en romantiek.Járen geleden was ik o.a. hoofdredacteur van het inmiddels ter ziele gegane about:blank.nl en ook eindredacteur van 42bis.nl.

Wat zij zeggen:

Een uitgesproken dame die haar mening klaar heeft. En zich kwetsbaar durft op te stellen door gevoelens te beschrijven die ik op geen enkel ander blog aantref. Haar eerlijkheid en openhartigheid spreekt me aan. Het allerbeste aan Irene’s blog? Het besef dat het leven inderdaad pas na je veertigste begint, daar is zij het levende bewijs van.

Paul Sinnema

Een kijkje in de gedachtewereld van Irene. Irene schrijft over gevoelens en onderwerpen die iedereen kent, maar die je niet kunt, of niet durft, onder woorden te brengen. Irene durft het wel en stiekem zijn we jaloers op haar openhartigheid en genieten van de herkenbaarheid. Je blijft lezen!

Diana Van Der Wal