Inmiddels loop ik een beetje achter, maar dat mag de pret niet drukken, want ik heb weer een aantal schitterende themes voor je gevonden.

 1. Gratis Theme Boston

  Deze theme is prachtig, en ik zie beslist mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld door middel van de Instagram Feed plugin een prachtige gallery van je Instagram foto’s laten weergeven, onderin de footer. Dat is, als je een child theme inzet. Het is maar een hint.

 2. Abonneer je eens op mythemeshop.com

  Ze hebben namelijk vrijwel om de twee weken prachtig mooie aanbiedingen voor een zacht prijsje. Voor de dames kan ik deze: Feminine aanraden.

 3. Skylar van Themeforest.net

  Als je verzot bent op themes die nogal ‘in your face’ zijn, dan is vooral de ‘personal brand’ (zie de demo) erg geschikt.

 4. Himmelen van Themeforest.net

  Deze theme spotte ik vandaag en is verkrijgbaar voor de zachte prijs van $29,= (excl BTW). Het is heel uitgebreid qua opties.

 5. 50% korting op GenexThemes.com

  Deze theme producent geeft momenteel een korting liefst 50% op hun themes. Natuurlijk kan ik het niet laten vooral deze theme: Leo aan te bevelen.

Nog een tip: mocht je een WordPress theme willen aanschaffen, check dan vooraf even of je niet plotseling na een jaar opnieuw voor de licentie kan gaan betalen.