Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp ~ iPixtitude.nl

Om die match helder te krijgen met jouw persoon, is het altijd handig vooraf vrijblijvend een afspraak in te plannen, zodat ik een idee krijg van jouw wensen en de te realiseren uitstraling van bijvoorbeeld je logo en/of visitekaartje.

Logo design

Een logo moet een beeldmerk zijn, wat duidelijk herkenning oplevert, zonder dat men nog iets van een website heeft gezien. Het is daarom een verweven geheel. Iets wat je ook graag op je visitekaartje wil laten terugkomen. Denk aan een logo als minimalistisch of juist speels, maar het kan ook strak en juist toch heel stijlvol.

Als ik een concreet beeld krijg van jouw wensen, ga ik aan de slag en kan je binnen no time drie tot vijf verschillende voorbeelden tonen, waaruit jij een keuze kunt maken. Of nog verdere aanpassingen aan kunt laten doen.

Vanzelfsprekend ontvang je jouw logo in de diverse formats, zodat je dat logo voor meerdere gelegenheden kunt benutten.

Visitekaartjes ontwerp

Hoe leuk is het als je je logo terug ziet komen op een visitekaartje dat bij alle ontvangers goed binnenkomt? Eentje die ze niet licht zullen vergeten. Dat zal jouw bedrijf alvast goed op de kaart zetten. En is dus van wezenlijk belang, als je ergens een goede indruk wil achterlaten.

Ook in het ontwerpen van visitekaartjes heb ik meerdere jaren ervaring opgebouwd.

Hieronder een indruk van wat ik reeds in opdracht heb gemaakt

[portfolio-x mode=”portfolio” portfolio=”210055″ theme_style=”template-09″ orderby=”date” order=”DESC” limit=”10″]

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: