Hoi, ik ben Irene.

Mijn bijnaam is Pix – bouwjaar 1967 – en een gedreven schrijfster sinds 2002. Ik schrijf essays, columns en artikelen. Heb reeds een chicklit geschreven, ben werkzaam in de ICT en, tja, word thuis toch nog wel geconditioneerd door mijn feline vriendjes. En mijn motto is, dat je moet schrijven wat je nog niet hebt mogen lezen. Daarom blog ik. Ik blog, dus ik besta.

mijn handtekening

RECENT VAN BLOG

Even Downton Abbey ~ @iPIXtitude.nl

Even Downton Abbey

Joh, ben eigenlijk nooit zo voor de kostuumdrama’s. Te stijf. Te statig. Maar Downton Abbey heeft uiteindelijk wel mijn hart gestolen omdat het zo piekfijn

Lees verder »
Woest aantrekkelijk ~ @iPIXtitude.nl

Woest aantrekkelijk

Slaap al jaren met een vinger mijn wang ingedrukt houdend, een gecompliceerde manoeuvre ’s nachts, maar je moet wat om die zo vurig gewenste kuiltjes

Lees verder »

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg