8 Non-tips voor dating

8

Daten, het blijft een heikel ding, en meestal is zo’n eerste date een voorspelbare ramp. Het beste is, als je eens wat gaat oefenen met speeddaten. Zodat je weet wat je te wachten staat. En hoe je jezelf als vrouw daarbij kan presenteren.

Hieronder wat non-tips van mij hoe het vooral niét moet:

 1. Je uiterlijk

  Zorg ervoor dat je dat die extra bruine tint – wat een gezond uiterlijk zou moeten tonen – goed uitsmeert, en ook dat je niet per ongeluk een veeg weg smeert tijdens je date. Zeker als die date om te huilen is. Dat geldt ook voor eyeliner en mascara. Check je uiterlijk dus regelmatig, voor je eigen bestwil. En om hilariteit bij je date te voorkomen.

 2. Bestel eens wat anders dan die gezonde salade

  Geloof het of niet, maar de heren vinden niets onsmakelijkers dan een vrouw bij wie een groot blad sla naar binnen wordt gewerkt met een toefje dressing wat de rest van de avond resteert op je lippen. Durf ook eens iets spannenders te bestellen.

 3. Houd het bij 2 glazen wijn

  Zodat je zelf niet zal vergeten, dat die date eigenlijk niets is, en je hem door het te veel aan wijn, toch dat verkeerde idee in zijn kop zet en je uiteindelijk een potje gaat zoenen of erger. Houd het bij koffie, gedurende de date, of liever nog: thee.

 4. Praat niet te veel over je vorige relaties

  Vooral niet, als je vorige ex je grootste liefde was en nog steeds een heikel punt waar je maar over blijft struikelen. Luister ook in welke context je date over zijn ex-en praat. Dat verklaart al een boel, mocht je überhaupt tot een tweede date willen overgaan. Ex-relaties kun je sowieso beter vermijden als gespreksonderwerp.

 5. Let op de verschillen

  De heren melden zich meestal bij datingsites voor een one night stand. Dames, daarentegen, zijn vaak uit op een vaste relatie. Het gaat echt goed fout als je tijdens die eerste date manhaftige pogingen doet door die date al aan je te binden door die foute opmerking: ‘dat je toe bent aan vastigheid.’

 6. Kijk goed naar wie je SMSt of WhatsAppt

  Als je tijdens dat bezoekje aan het toilet je beste vriendin even wil bijkletsen over hoe saai deze date toch wel is. Ik stuurde het bericht per ongeluk doodleuk aan de date van dat moment. Het is een wat gênant moment als je dan terugkeert van het toilet. En met enige mazzel is hij dan al met de noorderzon vertrokken.

 7. Deel geen taxi met je date

  Vooral niet als je zo snel mogelijk van hem af wil, nadien. En je per ongeluk de taxi uit dondert omdat je struikelde over zijn lange benen.

 8. Houd je privé-adres voor jezelf

  Voor je het weet, zit je met een stalker of hacker waar je maar niet van afkomt. Of erger, hij staat de volgende dag voor je neus met een bos riekende Anjers.

Dat was het, folks

Heb jij ook grappige dating-perikelen meegemaakt, en wil je die delen? Hieronder, in de reacties, of in een aparte blogpost op je eigen blog? Ik lees het graag. Laat hieronder gerust je link achter… 😉

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

1 comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

 • Cin 23 oktober 2021 at 14:28 on Delen?Heel herkenbare vraagstukken. Ook ik heb best getwijfeld of ik wel weer elke dag wilde delen op twitter en facebook.
 • Paul 11 september 2021 at 17:10 on WordPress-perikelen in de vroege ochtendHet blijft knap hoe je je weg vindt in de achterkant van Wordpress, Irene.
 • Micheline 7 september 2021 at 20:34 on WordPress: 18 jaarEn jij maakt er mooie sites mee. Maar oh oh, wat wordt er elders verschrikkelijk veel bagger geproduceerd.

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: