80% Van de dames neemt het initiatief tot een flirt

Volgens mij bluffen de heren altijd onder elkaar over hun flirts. Volgens mij is het toch stiekem de vrouw die altijd die eerste stap zet. Zij het met een voorzichtig knipoogje. Zij het met een hint. De leukste manier – ontdekte ik vrij recent – is om toch vooral direct te zijn.

‘Neuken?’ te vragen en dan direct daarop van onderwerp veranderen.

Dat valt óp. Ze zullen dat niet missen en begrijpen direct dat ook zij beter hun best mogen doen om er meer van te maken dan een initiële flirtpartij.

Dat kan vooral goed als je je eigen blik kan verbergen, dus in een van die schier eindeloze apps. Zij het via Twitter, Facebook, Whatsapp. Kortom, leef je uit. Maak er een grapje van. Ook dat begrijpen de heren.

Zo liep ik reeds maanden te dralen om het onderwerp van mijn affectie heen. We hadden – waar anderen bij waren – de leukste gesprekken, maar het bleef allemaal zo verdomde neutraal. Ik kon niet goed ontdekken wie of wat die andere vrouw dan wel was. Soms dacht ik – vermoedde ik – in mijn wanhoop dat hij misschien een homoseksueel zou kunnen zijn. Echt, alle mogelijke wendingen had ik in mijn desperate koppie bedacht. Ik visualiseerde zelfs dat moment dat hij uiteindelijk de stap zou zetten, maar niets van dat alles.

Totdat ik het goed zat was. Ik ben ook maar een mens, en vrij ongeduldig mag ik wel stellen. Ik wil voorwaarts. Actie. Ik wil weten waar ik aan tóé ben.

Dus stuurde ik die WhatsApp. En zei dat ik me heel erg verveelde. Waarop de vraag of hij zin had om te… nou ja… need I say more, en begon daarop over het vervelende regenachtige weer waarom ik me liefst de hele dag in bed wilde verschansen.

Binnen no time, echt binnen vijf luttele seconden, kreeg ik een uitnodiging voor een date.

Diezelfde avond nog spraken we af. In een kroeg. Op vrij neutraal gebied. En natuurlijk hadden we niet gelijk de eerste avond seks. Zelfs na de tweede date die betrekkelijk snel volgde ook niet.

We snapten alleen plots allebei dat er méér was tussen hemel en aarde, maar voornamelijk tussen ons beiden.

Source image: Tumisu / Pixabay

6 gedachten aan “80% Van de dames neemt het initiatief tot een flirt”

  1. Zo irritant! Dat maanden om elkaar heen dralen. Ik word er zo gillend gek van. Mijn libido houdt het niet meer vol om hem niet te bespringen. Ik moet me zo inhouden als ik bij hem in de buurt ben…. Grrrrrr.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: