Bloggen

De lichtjes in de ogen van iedere #Blogprater vertelden me allemaal dat we iets gemeen hebben: bloggen. Hard core en Old skool. Gisteravond in het Utrechtse. Ik kwam natuurlijk fashionably late.

Maar wat is het bijzonder om zoveel herkenning te vinden bij al die mensen. Mensen die je ‘kent’ via Twitter, maar die je nog niet hoogst persoonlijk de hand hebt mogen schudden. Of zij die je wel reeds ontmoet had, en gewoon nog eens te zien.

Het was uiteraard supergezellig. En het vraagt om een herhaling, liefst in de Lente zodat een terrasje tot de mogelijkheden behoort.

Zo konden we grinniken over onze eerste blogpost. Uitweiden over onze wederzijdse ervaringen. Hoe blogs vaak kunnen leiden tot professionalisering van onze talenten, maar gelukkig was er ook ruimte voor gewoon borrelbabbels. Superleuk dus.

Huishoudelijke mededeling

Intern is hier het een en ander aangepast. Zo heb ik inhoudelijk wat veranderd aan mijn About-pagina. Ik heb af en toe de ‘brutaliteit’ om aan mijn fervente lezers te vragen of ze iets kunnen schrijven waarom men me zo graag leest. Ik heb mijn beruchte eerste ‘vlog’ toegevoegd. Ik ben blij met de super strakke uitstraling die het nu heeft.

Datzelfde geldt voor de pagina: Publicaties en mijn Portfolio-pagina. Ik heb de blog-update-lijst geïmporteerd en die kun je nu vinden in mijn Wall of Fame-pagina. Wil jij ook met je meest recente blogpost daarop verschijnen, vul dan onder de lijst het contactformulier even in, en ik voeg je toe.

Uiteindelijk heb ik met al mijn pagina’s een goede SEO-score kunnen bemachtigen. Dat was nog even een heikel ding, maar is me uiteindelijk wel gelukt.

Quote

Mocht je als startende blogger nog twijfels hebben…:

Allow yourself to be a beginner. No one starts off being excellent.

8 gedachten aan “Bloggen”

  1. Ik vind het wel grappig, dit is dus het derde stukje over de tweetup van gisteren die ik tegenkom, inclusief eentje van iemand die niet geweest is. Misschien krijg ik nog wel inspiratie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: