Broekzak

Vind het tamelijk bewonderenswaardig als ik zie hoe – zowel de dames als heren onder ons – men schijnbaar achteloos hun smartphone in hun achterzak propt, al wandelend en fietsend.

Ik zou maar bang zijn, dat ik het ‘ding’ achterover in de wc zou verliezen. Zo pardoes het pleewater in, gezellig gezamenlijk met je uitwerpselen. Blègh. En dat je dan het ding glorieus dágen kan laten drogen, maar dat het blijft stinken. Dat vervolgens zo’n smartphone ook boeren of winden zou laten, om je dit voorval nooit te laten vergeten.

Of dat ik het ‘ding’ door de beweging van mijn toch al riante achterwerk zou verliezen, met als gevolg dat het in duizend-en-één stukken uit elkaar valt.

Nog bewonderenswaardiger vind ik het als men tijdens het fietsen gewoon de smartphone bedient. Ik vraag me af, of daar cursussen in worden gegeven? Want ikzelf zou het echt niet kunnen presteren om die feun niet uit mijn handen te laten kletteren onder het rijden.

Zou het een kwestie zijn, dat men zich goed verzekerd weet?

Hoe doen jullie dat nou?

10 gedachten aan “Broekzak”

  1. In de achterzak snap ik echt niet. Niet enkel omdat de kans dat hij er uitvalt groot is. Ook de kans op diefstal is zo heel makkelijk. En bovendien het is echt geen zicht

  2. Geen broekzak, maar dat is volgens mij ook een mannending. Ik heb hem in mijn tas zitten en aangezien ik het ding nooit hoor onderweg, zit ik ook niet op de fiets te prutsen

  3. Niet. Ik kan amper lopend op mijn telefoon kijken. Nou kan ik niet fietsen maar als ik het zou kunnen, zou het niet samen gaan met iets op mijn telefoon doen.

    En doe hem ook niet in mijn achterzak

    We zullen wel ouderwets zijn 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: