Broekzak

B

Vind het tamelijk bewonderenswaardig als ik zie hoe – zowel de dames als heren onder ons – men schijnbaar achteloos hun smartphone in hun achterzak propt, al wandelend en fietsend.

Ik zou maar bang zijn, dat ik het ‘ding’ achterover in de wc zou verliezen. Zo pardoes het pleewater in, gezellig gezamenlijk met je uitwerpselen. Blègh. En dat je dan het ding glorieus dágen kan laten drogen, maar dat het blijft stinken. Dat vervolgens zo’n smartphone ook boeren of winden zou laten, om je dit voorval nooit te laten vergeten.

Of dat ik het ‘ding’ door de beweging van mijn toch al riante achterwerk zou verliezen, met als gevolg dat het in duizend-en-één stukken uit elkaar valt.

Nog bewonderenswaardiger vind ik het als men tijdens het fietsen gewoon de smartphone bedient. Ik vraag me af, of daar cursussen in worden gegeven? Want ikzelf zou het echt niet kunnen presteren om die feun niet uit mijn handen te laten kletteren onder het rijden.

Zou het een kwestie zijn, dat men zich goed verzekerd weet?

Hoe doen jullie dat nou?

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

10 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • In de achterzak snap ik echt niet. Niet enkel omdat de kans dat hij er uitvalt groot is. Ook de kans op diefstal is zo heel makkelijk. En bovendien het is echt geen zicht

 • Ik moet zeggen dat ik zelf hem maar zelden in mijn broekzak draag. Ben veel te bang dat hij valt en kapot gaat. Of dat iemand hem er zo uit pakt

  • @Rianne: je moest eens weten hoe vaak ik het nog steeds zie gebeuren, tijdens het fietsen… :p

 • Geen broekzak, maar dat is volgens mij ook een mannending. Ik heb hem in mijn tas zitten en aangezien ik het ding nooit hoor onderweg, zit ik ook niet op de fiets te prutsen

  • @Ali: Ik zie ook veel vrouwen, stoere vrouwen natuurlijk, met een smartphone in hun kontzak… :p

 • Niet. Ik kan amper lopend op mijn telefoon kijken. Nou kan ik niet fietsen maar als ik het zou kunnen, zou het niet samen gaan met iets op mijn telefoon doen.

  En doe hem ook niet in mijn achterzak

  We zullen wel ouderwets zijn 😉

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

 • Cin 23 oktober 2021 at 14:28 on Delen?Heel herkenbare vraagstukken. Ook ik heb best getwijfeld of ik wel weer elke dag wilde delen op twitter en facebook.
 • Paul 11 september 2021 at 17:10 on WordPress-perikelen in de vroege ochtendHet blijft knap hoe je je weg vindt in de achterkant van Wordpress, Irene.
 • Micheline 7 september 2021 at 20:34 on WordPress: 18 jaarEn jij maakt er mooie sites mee. Maar oh oh, wat wordt er elders verschrikkelijk veel bagger geproduceerd.

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: