Cougar, ik

C

Ik heb het opgegeven, de dating sites, ondanks de opgetrokken wenkbrauwen van dames die reeds ‘bezet’ zijn. Het valt me trouwens wel heel erg op, dat alleen setjes ‘gelukkig samen’ vragen stellen over mijn bindingsangst, plus dat ik nog geen kids heb of zelfs ooit maar wilde. Zelfs Tinder laat ik even links liggen.

Verwachtingen

Het blijkt maar al te vaak, dat heren een abonnement nemen, op zoek naar die eeuwige one night stands. Laatst had ik er nog eentje aan de hand. Eigenlijk niet eens via een dating site. Hij stelde voor dat we het maar een keertje moesten doen, want hij was immers niet uit op een relatie. Ik antwoordde daarop, dat dát hem geld zou gaan kosten, want ben nog steeds geen prostitué, after all. En zo leuk vond ik hem niet.

Maar ik dwaal af, wat ik maar wilde zeggen, dames zijn vaker wel dan niet op zoek naar een relatie.
En daar draaien we fijn om elkaar heen op zo’n dating site.
Ik vraag me altijd weer af, waarom?! Persoonlijk, gezien.

Ach, er zijn van die momenten

Natuurlijk zijn er beslist van die momenten dat je als single die pizza ‘nu’ wel eens samen met iemand door midden wil scheuren, vóórdat het hartstochtelijke vluggertje plaatsvindt. Of dat punt dat je je shizzle kan delen met iemand die stilzwijgend knikt – en dat in de vorm van iets mannelijks – met een lieve knuffel van die teddybeer tot slot. Al was het alleen maar voor een bepaalde gelegenheid. Dat duurt bij mij echter nooit langer dan een uurtje of wat.

Ik weet immers dat ik altijd mijn eigen identiteit verlies binnen een relatie. Dus heb ik dat laatste onderwerp definitief naar het rijk der fantasieën verwezen.

Confettitijd

Totdat de momenten komen, dat je leeftijd niet makkelijk meer te raden valt, en je zelfs op straat wordt aangesproken door veel jongere mannen die kicken op je uitstraling, zoals ze dan roepen. Dan voel ik me hartstikke gevleid natuurlijk. En aarzel zelfs dan niet langer. Gewoon uit spontane nieuwsgierigheid, laat ik me lekker meevoeren met deze flow.

Het scheelt toch aanmerkelijk als je jezelf kan overtuigen dat je nog steeds 18 bent mét een jaartje of dertig ervaring.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

8 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: