Dating scènes

Een jaartje of wat geleden zou ik nog beledigd zijn geweest: een ex-date die te kennen geeft graag een one-night-stand met je te willen beleven en verder niets. Tegenwoordig grijns ik daarom – ik verwacht niet anders – en vraag doodleuk hoeveel geld hij zou dokken om zich te mogen uitleven op me. Ik lach dan nog harder als de beste peer zich dan verongelukt terugtrekt uit het gesprek. Zit ik niet mee. Ik bedank hem als laatste nog even voor het grandioze compliment dat hij me daarvoor maakte. En klaar is Kees!

Hij was in ieder geval eerlijk, denk ik dan maar. Hij gaf aan – immers – dat hij niet echt op zoek is naar een ‘vaste’ relatie. En dat de seks voor hem belangrijker is, tja, what’s new?

Relatie services

Valt jullie het verschil tussen man en vrouw ook zo op bij de heersende dating services? Je moet als vrouw in je profiel altijd aangeven ‘zo niet in te zijn voor louter’ een one-night-stand. En het verbaast me oprecht dat de heren er wel grif geld voor betalen om lid te worden van een relatiesite, met het oog op juist dát. Het zou me niet moeten verbazen, maar dan toch.

Zo had ik ooit een date – via een relatiebureau – met een man die het binnen vijf (lees: 5) minuten presteerde zijn tong in mijn mond te worstelen. Daarbij werd ik gered door een behulpzame serveerster die me een vraag stelde over mijn colaatje light. Een andere date – ook via zo’n service – viel gelijk aan op mijn borstpartij, wat voor mij het bewijs is, dat een man zich zo af en toe op meer dan één ding tegelijk kan concentreren. En nog andere date stelde een gezellig SM-uurtje voor in mijn huis na die kennismakingsborrel. Ik grijnsde hem vriendelijk toe, en vertelde hem dat hij waarschijnlijk never nooit zou weten waar ik woon.

Er anders instaan

Je moet het klappen van de zweep natuurlijk wel heel erg meester zijn als je op zoek bent naar die partner. Het voorspel is belangrijk, je voelt immers gelijk aan waar de beste man heen wil. Voor de heren lijkt nog altijd te gelden: wie niet waagt die blijft maagd. En waar wij als vrouw een orgasme kunnen faken, lukt de man dat zelfs in een hele relatie.

Sssttt… niet verder vertellen

Zolang ik als speelpoes word gezien, rent de man er als een hondje achteraan. Ik denk dat ik die relatie besognes maar even laat voor wat het is. Misschien omdat het besef eindelijk is doorgedrongen dat die ideale man niet bestaat, al zal ik ze daaromtrent eeuwig in onwetendheid laten…

6 gedachten aan “Dating scènes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: