Heren, er moet mij iets van het hart. Dat kale hoofd en die ellenlange baard eronder, dat misstaat je. Bovendien lijkt die baard dat kale hoofd te moeten compenseren. Dat is geen fijne aanblik. Het is er een van verwaarlozing. Van verslonzing. En die mening komt recht vanuit mijn tenen.

Interesseert je uiterlijk je wel?

Mijn eerste gedachte als ik je al mijn blik waardig gun, is het imago dat je ermee uitstraalt. Je zou zomaar voor een terrorist kunnen doorgaan. De tweede gedachte, ach, deze man interesseert het werkelijk geen zier wat een vrouw mogelijk in hem zou zien. Het wekt die suggestie immers wel degelijk.

Maar kale mannen zijn toch beter in bed?

Natuurlijk kan ik dat verwijt dat je kaal raakt niet bij je neerleggen. Daar kun je immers niets tegen doen. Ik verzoen me aldus maar met het principe dat een man met kaal hoofd beter zou zijn tussen de lakens. Maar daar komt het, als je die baard eronder zo welig laat groeien dat het je mogelijk interessante borstkas raakt, zelfs de aandacht ervan afleidt, dan is mijn focus gelijk verdwenen. Als een mokerslag.

Conclusie: get real en word wakker? Je mag bést beter je best doen om er lekker en aangenaam uit te zien.

Lees verder op… hoevrouwendenken.nl

Over mij

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Je wil misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: