Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier of daar

Zo, er staat weer eens een andere theme op deze webstek. Deze theme heb ik gevonden bij html5up.net. En ik vroeg me bij deze template terecht af, of het wellicht in WordPress beter tot zijn recht zou komen.

Want de meeste WordPress-themes heb ik reeds gezien en vind ze bijna allemaal te veel op elkaar lijken.

Bovendien vind ik dat er te veel nadruk wordt gelegd op afbeeldingen, die verrekte rechter sidebar, terwijl ik het links geplaatst logischer vind.

Maar natuurlijk zijn afbeeldingen binnen blogposts altijd een welkome afleiding. En men spiekt die foto’s dan ook graag. Maar ik vind het te begrijpen dat een échte auteur het liever zónder stelt.

Meestal heb ik al iemand in gedachten, waarvoor deze lay-out bij uitstek geschikt zou kunnen zijn. Ik wilde alleen even testen of deze lay-out ook hier goed zijn werk deed.

Dat fröbelen en inmiddels ook PHP coderen is een ware roeping voor me geworden. En gelukkig is Google mijn één na beste vriend. Naast dat ik er behoorlijk veel van leer door te stuntelen.

Dus, je begrijpt, deze theme dat hapert nog hier of daar, want het is werkelijk nooit kant en klaar.

Mocht jij nu een mooie HTML template vinden, en die graag omgezet zien, of zelfs een heuse sketch van eigen hand… Laat het me weten, want ik help je er graag mee. Met alle liefde, veel koffie en keiharde muziek op de achtergrond…

4 gedachten aan “Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier of daar”

  1. Ik ga ervan uit dat jij bekend bent met de tutorials van the net ninja. Zo niet, bij deze de tip. (onderdeel van ons lesmateriaal en errugh handig) ..

  2. Hi Irene,

    Tof! Ik ben het helemaal met je eens dat de meeste wordpress thema’s op elkaar lijken. Ik zelf ben ook vaak aan het kijken of ik mijn website kan verbeteren. Leuk artikel 🙂 Heel veel plezier met de nieuwe template!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: