Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier of daar

H

Zo, er staat weer eens een andere theme op deze webstek. Deze theme heb ik gevonden bij html5up.net. En ik vroeg me bij deze template terecht af, of het wellicht in WordPress beter tot zijn recht zou komen.

Want de meeste WordPress-themes heb ik reeds gezien en vind ze bijna allemaal te veel op elkaar lijken.

Bovendien vind ik dat er te veel nadruk wordt gelegd op afbeeldingen, die verrekte rechter sidebar, terwijl ik het links geplaatst logischer vind.

Maar natuurlijk zijn afbeeldingen binnen blogposts altijd een welkome afleiding. En men spiekt die foto’s dan ook graag. Maar ik vind het te begrijpen dat een échte auteur het liever zónder stelt.

Meestal heb ik al iemand in gedachten, waarvoor deze lay-out bij uitstek geschikt zou kunnen zijn. Ik wilde alleen even testen of deze lay-out ook hier goed zijn werk deed.

Dat fröbelen en inmiddels ook PHP coderen is een ware roeping voor me geworden. En gelukkig is Google mijn één na beste vriend. Naast dat ik er behoorlijk veel van leer door te stuntelen.

Dus, je begrijpt, deze theme dat hapert nog hier of daar, want het is werkelijk nooit kant en klaar.

Mocht jij nu een mooie HTML template vinden, en die graag omgezet zien, of zelfs een heuse sketch van eigen hand… Laat het me weten, want ik help je er graag mee. Met alle liefde, veel koffie en keiharde muziek op de achtergrond…

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

4 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

picca moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

%d bloggers liken dit: