Mijn Twittertirade

Mijn Twittertirade ~ @iPIXtitude.nl

Sporadisch voeg ikzelf nog iets toe aan Twitter. En ergens vind ik dat jammer. Als je al een tirade wil afsteken, kun je beter zelf initiëren of gesprekken aanknopen. Dagelijks scroll ik zo’n 3 keer door de tijdlijn om te zien of er iets voorbijkomt wat me – bijzonder – aanspreekt.

Het valt me op, dat ik zoveel berichten te zien krijg van mensen die ik helegaar niet zelf volg of wil volgen. Dat zijn dan berichten die niet eens geReTweet worden, maar berichten die anderen ‘leuk’ vinden wat mij niet echt interesseert. De focus van Twitter is ineens gewijzigd. Of heet dat algoritme?

Het valt me eveneens op, dat iedere Nederlander blijkbaar een mening heeft over onze voorbeeldige politiek, sarcastisch gesproken. En het totaal ontbreken van politieke meningen was mijn voornaamste reden om vroegah Twitter bijzonder leuk en fijn te vinden.

Mijn tijdlijn ging overal over, eigenlijk, en het was voornamelijk een netwerktool. Mijn tijdlijn was fijn en vermakelijk. Het bood me altijd genoeg vertier om onderwerpen te vinden om over te bloggen. Bijvoorbeeld.

De laatste tijd weet ik – met name vanwege mijn desinteresse in andermans ‘likes’ en politieke standpunten – vaak niet hoe snel ik van Twitter af raak. Alsof ineens het leven ‘irl’ me meer kan boeien.

DELEN MAG:

Wat je niet wil missen:

Stoeien met papillotten ~ @iPIXtitude.nl

Stoeien met papillotten

Letterlijk mijn hele godganse leven stoei ik al met de lengte van mijn haar, al zit het dan meestal heel goed volgens de rest van...

Lees meer
Even Downton Abbey ~ @iPIXtitude.nl

Even Downton Abbey

Joh, ben eigenlijk nooit zo voor de kostuumdrama’s. Te stijf. Te statig. Maar Downton Abbey heeft uiteindelijk wel mijn hart gestolen omdat het zo piekfijn...

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe

Just subscribe to my newsletter
to receive all fresh posts

home3-hero-img.jpg
%d bloggers liken dit: