Op scherp

O

Sinds enige tijd krijg ik – met name van di Mama – het compliment dat ik – soms – prachtige foto’s maak. Daar glunder ik natuurlijk van.

Maarrr, ik vind dat het nog beter kan. En aangezien ik er sinds ik deze iPhone11 heb, nog niet echt een handleiding (ja, shame on me!) op na geslagen heb, dacht ik dat een cursus mij niet zou misstaan. En geheid dat zich dan een cursus aandient, in de vorm van #smartphonekijken van Else Kramer. Volg haar, mensen, want ze doet mooie dingen, met name met een camera.

Ploeter-de-stuntel

Nu ben ik sinds vanmorgen 7:42 uur reeds aan het ploeteren. Met recht. Want mijn knuistjes zijn waarlijk te klein voor de grootte van mijn smartphone.

En waarlijk, dat ik dan vragen moet stellen over het hoe of wat, maar vragen stellen is niet dom, roept men.

Na een uurtje of wat stuntelen om een vork scherp te stellen, zodat de achtergrond – zeg maar – vervaagt, heb ik plots, en zonder dat ik er zelf ook maar iets voor deed een goede foto van. Die ziet u hiermee als uitgelichte afbeelding.

Met onverwachte resultaten, soms

Hieronder een mix van de afbeeldingen die niet helemaal goed gingen. Gewoon voor de lol.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: