Open brief aan de obscene heren onder ons

O

Hallo, jij daar! Ja, jij dus. Soms krijg ik verduiveld leuke reacties op mijn selfies van je. Aan dat soort aandacht ben ik niet echt gewend. Integendeel. Maar troost je, ik weet dat die attenties louter een tijdelijke aard hebben en dat jij als man een wat obscene natuur hebt. Naast dat je natuurlijk allang een relatie hebt, maar dat terzijde. Want eerst vraag je me – als kennismaking – toch wel honderduit over schijnbaar normale zaken. Daarna volgt dan de vraag of ik het ‘fijn vind’ dat je ook wat ‘stout bent?’ ‘Af en toe’. En dan begint het gedonder.

Ja, want online ben jij als man heel gevat als je die vunzige animatiefilmpjes en overige obscene afbeeldingen aan mijn adres stuurt van dames die liefst… euhm, tja… uit een soort van trance komen die niet geheel gespeend lijken van seksuele daden. Gaat het er dan om mij als vrouw te shockeren, of denk je nu echt dat ik daarop zit te wachten? En ja, het lijkt leuk, beste man. Maar dat soort afbeeldingen, of animaties, zijn alleen leuk voor uw eigen soort (lees: sekse).

Ik als vrouw walg er namelijk nogal van, als je als man denkt dat je daarmee mijn lijf en ziel kan veroveren. En ja, zelfs meent te kunnen verleiden tot mede-‘stout zijn’. Ik denk dan alleen maar, ‘hoe kom ik zo snel mogelijk af van dit vunzige geinporem?’

Daarom zijn dat soort gesprekjes bij mij altijd van zeer korte duur. Ik lijk erin mee te gaan, totdat de obsceniteiten beginnen. En op jouw uitnodiging om online met de borsten bloot te gaan, ga ik vanzelfsprekend helemaal niet in. Voor je het weet sta je namelijk met je hele hebben en houden op YouTube.com, en ‘t gekke is dat mijn behoefte daar niet ligt. Nog niet. Zo desperaat ben ik dan weer niet. Gek hè?

Dus nu niet en nooit niet, je amuseert je maar in je vunzige eentje. Hoe dan ook wil ik je bedanken voor je overvloedige complimenten en je prikkelende aandacht, maar helaas is deze sexting aan mij niet besteed!

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: