Open Brief aan alle heren vreemdgangers

Het zal de leeftijd zijn. Het mijne wel te verstaan. Want op een gegeven moment gaan die oogluiken wijd open, en dan zie je plotseling wat het je waard is, dat meegaan in het spannende spel van vreemdgaan met die ander.

Ik heb ze gehad, de uitnodigingen om mijn eigen bed eens samen uit te testen op goede veringen en kan – nu eindelijk – zo’n verleiding weerstaan. Ik heb ze genoten, de blikken die me gulzig opnemen.

Dat is genoeg.
Het is voldoende.

Ik hoef niet méér te weten, dan dat ik een lekker wijf ben waarop je je seksuele lusten kunt botvieren. Als ik dat al zou willen. En nog zou doen.

Ik heb ze gehoord, die belachelijke verwijten richting je partner waarvan zij geen weet heeft. Ik heb erom gegrinnikt, als ik weer eens hoor dat die partner ‘saai’ is, en geen ‘spannende acties’ meer verzint. Of dat zij je niet ‘begrijpt’.

Ik pik dat niet alleen op als een hoogst persoonlijke aanval, maar betrek het ook als zodanig op mezelf.
Het zou mij immers ook zomaar kunnen gebeuren na jaren in een relatie.

Ik weet niet wat deze afwijzing met je deed. Waarschijnlijk ga je verder met je leven, en ben je al op zoek naar je volgende ’target’.

Then again, ik kan me ook wel zo voorstellen dat je heel even denkt dat het leven hard is, speciaal als je – met aanverwante artikelen – hier je tanden niet in mag zetten. :-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: