Opsteker van de week naar @electricluna en een open brief aan dé top magazines

O

Al jaren vraag je je af waarom @ElectricLuna nog niet dat aanbod heeft gehad om maandelijks in een van de topbladen een column neer te zetten? Ik ook. Zo vaak dat ik maanisch.com of climaximaal.nl lees en denk dat hier een talent zit die verdient ontdekt te worden. Men laat hier beslist een kans liggen.

En ik vind dat zo jammer dat ik in staat ben zelf die aanbeveling te pennen. Als volgt:

Beste dames en heren,

Vaak lees ik columns in uw top magazine maar vind dat daaraan nog best wat sprankelenders en notabene leesbaarders kan worden toegevoegd.

Heeft u al eens een blik geworpen op de site van mijn collega @ElectricLuna, namelijk maanisch.com of climaximaal.nl? Ziet u – net als ik – mogelijkheden om dit tot op heden onontdekte talent een mooi plekje te bieden als columniste?

Ik weet zeker dat uw magazine in achting zal stijgen. En niet alleen qua verkoopcijfers.

Dus kom eens uit uw grot, kijk eens verder dan uw neus lang is. Dit is waarschijnlijk het moment dat u een grote slag kunt slaan.

Ik hoor graag van uw bevindingen.

As ever,
Irene

Zo! Die staat. En nu maar hopen dat men de tijd neemt om inderdaad te reageren…

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

7 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: