Overdrive

Op een typisch zonnig getinte zaterdag is het natuurlijk bizar gezellig als je @MetroPaulNL (dank, Paul!) ergens gezellig mag treffen op een terrasje. De zon op mijn toet, een biertje op tafel gevolgd door een lekkere lunch, maakten dat ik de rest van de dag hypervrolijk was.

Dat hyperen gaat bij mij nog wel een paar uurtjes gestaag door, want ik wilde nog wat klussen. Deze week ging (heb je het gezien?) @MichielGeurtse over op WordPress op eigen domein, ook @HJWdeWit over op een nieuwe theme. Met het motto: ‘Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier en daar’ zijn er altijd nog wel wat kleinere dingetjes wat de aandacht vraagt.

Slaperig als ik was, toog ik gisteravond naar bed, en probeerde de stilte te omarmen. Het helpt dat mijn feline vriendjes dan altijd even komen knoerten, van het aaien en strelen raak ik pardoes at ease. En ineens was daar dat visioen. Een beeld dat me heel helder voor ogen kwam te staan. Enfin, om een lang verhaal kort te maken, hier staat ook (alweer?!) een nieuwe lay-out.

Je moet het me maar vergeven. Mijn brein schijnt momenteel niet in een schrijfstand te verkeren, maar in een creatieve designmodus. Ik vergeef het mezelf dan maar wel in het kader van zelfontplooiing. Al stel ik mezelf nu reeds de vraag, of dit weer zo een tijdelijke bevlieging is, of juist dat blijvertje. Wie zal het zeggen?

2 gedachten aan “Overdrive”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: