Overdrive

O

Op een typisch zonnig getinte zaterdag is het natuurlijk bizar gezellig als je @MetroPaulNL (dank, Paul!) ergens gezellig mag treffen op een terrasje. De zon op mijn toet, een biertje op tafel gevolgd door een lekkere lunch, maakten dat ik de rest van de dag hypervrolijk was.

Dat hyperen gaat bij mij nog wel een paar uurtjes gestaag door, want ik wilde nog wat klussen. Deze week ging (heb je het gezien?) @MichielGeurtse over op WordPress op eigen domein, ook @HJWdeWit over op een nieuwe theme. Met het motto: ‘Het is nooit zo kant en klaar, of het hapert hier en daar’ zijn er altijd nog wel wat kleinere dingetjes wat de aandacht vraagt.

Slaperig als ik was, toog ik gisteravond naar bed, en probeerde de stilte te omarmen. Het helpt dat mijn feline vriendjes dan altijd even komen knoerten, van het aaien en strelen raak ik pardoes at ease. En ineens was daar dat visioen. Een beeld dat me heel helder voor ogen kwam te staan. Enfin, om een lang verhaal kort te maken, hier staat ook (alweer?!) een nieuwe lay-out.

Je moet het me maar vergeven. Mijn brein schijnt momenteel niet in een schrijfstand te verkeren, maar in een creatieve designmodus. Ik vergeef het mezelf dan maar wel in het kader van zelfontplooiing. Al stel ik mezelf nu reeds de vraag, of dit weer zo een tijdelijke bevlieging is, of juist dat blijvertje. Wie zal het zeggen?

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Ik moet hier even aan wennen, het thema gebruikt ongeveer een derde van mijn scherm en ik moet dus veel scrollen. Ik weet nog niet of ik het mooi vind

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: