Thanks on Tuesday – deel 1

T

Natuurlijk, ik ben heel blij dat het zomer is. Het doet echter niet veel goeds met mijn slaappatroon. Beter gezegd: die ontbreekt. Terwijl ik zo een geweldige plafond fan heb hangen en die ook driftig zijn werk laat doen omdat de warmte welig tiert in huis. Maar ik draai en draai. Slaap kort en niet krachtig. Heb af en toe nare of rare dromen waarna ik klaar wakker ben. En ja, wat ga je dan doen?

Ieder ander maakt waarschijnlijk zijn partner wakker voor een flink robbertje seks. Weer een ander pakt waarschijnlijk een boek of tijdschrift om even een andere mindset te krijgen. Ik stuif dan maar richting mijn iMac.

24/7 Internet hebben is voor mij echt een behoefte. Ik kan je (bijna) niet vertellen wat het altijd open hebben staan van een Twitter app, een browser, en een zoekmogelijkheid voor me doet.

Stilletjes en nog half slaperig zit ik dan uren te surfen en doe een giga scala aan informatie op.

Deels is dat goed voor inspiratie, deels fantaseer ik er nog een eind op los qua creatieve oplossingen. En nog een ander deel vindt de uitvinding van het Internet, naast de ontdekking van peper en zonneschijn, steeds opnieuw weer prachtig en fenomenaal.

Ik vind het écht de juiste tijd om de uitvinder van dit mirakel een veer te geven. Without whom…

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

4 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

picca moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

%d bloggers liken dit: