Thanks on Tuesday – deel 1

Natuurlijk, ik ben heel blij dat het zomer is. Het doet echter niet veel goeds met mijn slaappatroon. Beter gezegd: die ontbreekt. Terwijl ik zo een geweldige plafond fan heb hangen en die ook driftig zijn werk laat doen omdat de warmte welig tiert in huis. Maar ik draai en draai. Slaap kort en niet krachtig. Heb af en toe nare of rare dromen waarna ik klaar wakker ben. En ja, wat ga je dan doen?

Ieder ander maakt waarschijnlijk zijn partner wakker voor een flink robbertje seks. Weer een ander pakt waarschijnlijk een boek of tijdschrift om even een andere mindset te krijgen. Ik stuif dan maar richting mijn iMac.

24/7 Internet hebben is voor mij echt een behoefte. Ik kan je (bijna) niet vertellen wat het altijd open hebben staan van een Twitter app, een browser, en een zoekmogelijkheid voor me doet.

Stilletjes en nog half slaperig zit ik dan uren te surfen en doe een giga scala aan informatie op.

Deels is dat goed voor inspiratie, deels fantaseer ik er nog een eind op los qua creatieve oplossingen. En nog een ander deel vindt de uitvinding van het Internet, naast de ontdekking van peper en zonneschijn, steeds opnieuw weer prachtig en fenomenaal.

Ik vind het ├ęcht de juiste tijd om de uitvinder van dit mirakel een veer te geven. Without whom…

4 gedachten aan “Thanks on Tuesday – deel 1”

  1. Nee, een leven zonder internet is ondenkbaar!Mijn movbiel blijft beneden en op mijn slaapkamer heb ik niets wat een verbinding met internet zou kunnen maken! Voor mij blijfy het bij slapeloze nachten bij een boek. Maar dan weer wel op een e-reader natuurlijk…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: