Vijftien jaar te vroeg (Open Brief aan de banken)

V

Snap dat banken mee willen gaan in de vooruitgang. Maar niet hoe dat zou moeten samengaan met onze wat oudere generatie. Want banken ontwikkelen dan een smartphone/tablet app die het dit leven niet haalt met wat er al was in die oude desktopversie. Dat is geen compliment voor hun zakendoen.

In het specifiek noem ik dan de ING.nl app. Waar vroeger heel helder de Incasso’s met grote zekerheid konden worden genoemd, is het nu maar raden welke tab je moet kiezen in de app. Tevens worden te veel wijzigingen doorgevoerd wat met name voor die oudere klasse mens onder ons heel verwarrend werkt. Grote paniek dus, omdat de ING.nl nu al aangeeft dat de oudere desktopversie op den duur zal verdwijnen.

Ik vind het van de zotte dat ouderen nu (continu) afhankelijk zijn van ons om hun bij te staan hun eigen financiën nog te kunnen beheren. Wat dat betreft, hadden ze nog best wat jaartjes alles op hun beloop mogen laten. Voor ons aller gemoedsrust.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Nadeel is dat er dan weer een nieuwe groep mensen is ontstaan die de verandering niet aankan.
    Maar al die apps zouden wel wat eenvoudiger mogen, dat ben ik met je eens.

    • @Rianne: Ik denk persoonlijk, dat vijftien jaar wel wat verschil zal uitmaken. En dat de digibeten dan in zullen zien, dat met internetkennis er een wereld voor hun open zal gaan. 😉 En apps, moeten helderheid verschaffen, niet onduidelijkheid, wat de ING.nl app wel doet… :p

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

  • Cin 23 oktober 2021 at 14:28 on Delen?Heel herkenbare vraagstukken. Ook ik heb best getwijfeld of ik wel weer elke dag wilde delen op twitter en facebook.
  • Paul 11 september 2021 at 17:10 on WordPress-perikelen in de vroege ochtendHet blijft knap hoe je je weg vindt in de achterkant van Wordpress, Irene.
  • Micheline 7 september 2021 at 20:34 on WordPress: 18 jaarEn jij maakt er mooie sites mee. Maar oh oh, wat wordt er elders verschrikkelijk veel bagger geproduceerd.

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: