Wat laat jij achter? Op bezoek bij @ElectricLuna

Afgelopen vrijdag begaf ik me richting @ElectricLuna in Tiel, ditmaal per auto want, hee een auto handelen is nu eenmaal helemaal mijn ding. Al heb ik mijn eigen auto een aantal jaren geleden de deur uitgedaan, onder het mom dat ik dan wel moest fietsen, autorijden vind ik nog steeds heerlijk.

Het was een schitterende dag ervoor. Ik installeerde mijn feun in de houder op het Dashboard, fluisterde Waze het doel in, en begaf me op pad.

Ik gierde van het lachen toen rond Utrecht/Maarssen mijn feun opeens zwart uitsloeg, want ook dat ding had blijkbaar last van de glorieuze hitte. Ik sloeg bijna in paniek te vroeg rechtsaf, waardoor Waze me na verloop van tijd weer op het rechte pad moest zetten. Mijn topografie-kennis, echt, volgens mij heb ik dat destijds in mijn korte-termijn-geheugen opgeslagen. Want waarom zou je rechtsaf slaan, als je richting Gelderland moet?

Maar allez oeps, ik arriveerde toch bijtijds en veilig zo rond het borreluur bij C. en werd warm verwelkomd door C. en hond Nina die van enthousiasme de hele buurt wel wilde informeren met haar vrolijke geblaf. We togen haar prachtige tuin in met wat glaasjes bubbels (dank @MetroPaul! Dat kwam goed binnen ;-)). We dronken wijn, aten verrukkelijk Indiaas door C. met veel liefde geprepareerd, en genoten van het warme weer en elkaars gezelschap.

Zoals altijd babbelden we steevast over het leven, onze ervaringen en de liefde. We stelden elkaar vragen en kregen oprechte antwoorden. En C. zou C. niet zijn als ze me niet altijd weet te porren met vragen als: “Wat wil jij achterlaten ooit?” Wat een vraag is, waarover ik voor mezelf – eerlijk gezegd – nooit zo nadenk, maar wel zo’n vraag is wat blijft hangen.

Misschien dat ik me momenteel nog te veel focus op het óverleven van dit leven, wat ik van mezelf al een heel foute insteek vind. Als ik maar in een soort van flow en op een positieve wijze met de veranderingen van het leven kan meegaan, kan ik al heel trots op mezelf zijn. Vind ik. Natuurlijk zou ik graag mooie zaken willen bereiken. Ik wil graag mooie WordPress-themes creëren. Mensen op weg helpen met een blog. Ik zou het liefst alle taboes in deze wereld willen doorbreken, gewoon louter door erover te schrijven. Ik zou graag zien dat schrijven wordt gezien als een heel ‘normaal’ ding en niet iets is, waarvan men meent dat je ‘de vuile was buitenhangt’.

Dat zijn nogal wat topics. En een heel leven waardig. Maar kom, denk jij er ook wel eens over na? Wat laat jij achter na dit leven?

2 gedachten aan “Wat laat jij achter? Op bezoek bij @ElectricLuna”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: