#WOT deel 23: nieuw

Vond dus dat prachtige Trendion-theme, en installeerde het als nieuw theme op deze site. Met veel moeite, gevloek en gezucht, het uitschakelen van alle plugins, en een vraag aan de support-afdeling van de desbetreffende producent ervan, is dat uiteindelijk gelukt.

Maar het oogde zooooo clean. Het was niet… zeg maar… mij… Het was een wat te net uiterlijk. En ik vind al die sidebars wel leuk, maar hoeveel info kan een mens werkelijk opnemen? Als alles wat men wil lezen, de uiteindelijke blogpost is die je promoot.

Prijzig stuntwerkje wel, iets proberen en dan verder links laten liggen. Nu kan ik wel stellen dat ik dat vaker met zo’n fonkelnieuwe WordPress-theme heb. Uiteindelijk wordt zo’n theme gepresenteerd met supermooie afbeeldingen. Wat – in mijn optiek – dan weer afleidt van wat ik belangrijker vind; de weergave van teksten.

Het #WOT-woord van donderdag was:

Nieuw ~ 1) Aankomend 2) Aflossen 3) Ander 4) Benieuwd 5) Fris 6) Genezen 7) Groen 8) Hedendaags 9) Is vertegenwoordigd 10) Jong 11) Jong dier 12) Modern 13) Neo 14) Niet ervaren 15) Niet gebruikt 16) Niet oud 17) Nieuwbakken 18) Nog maar pas 19) Nog niet waargenomen 20) Nog ongebruikt 21) Onbedreven 22) Onervaren 23) Ongebruikt 24) Ongekend 25) Ongewoon 26) Oorspronkelijk 27) Origineel 28) Pas 29) Pril 30) Realistisch 31) Recent 32) Up to date 33) Verrassend 34) Vers 35) Volgend 36) Vreemd

Maar dat is een beetje mijn euvel. Ik probeer maar al te graag nieuw, nieuw, nieuw. Ik kan niet wachten met het te implementeren. En uiteindelijk blijkt dan dat ik er te veel moeite voor moet doen om bijvoorbeeld ook de afbeeldingen in dezelfde stijl als de demo-versie te laten worden. Waardoor ik het dan weer niet meer zo ‘eigen stijl’-achtig vind. 

Mijn goede voornemen is dat in de toekomst toch beter te voorzien. Maar ik kan je niet garanderen dat ik niet toch weer overstag ga. Uiteindelijk zijn de leerpunten van zo’n nieuw theme ook weer onmisbaar. En verrassend, dat ook…

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over mee kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment dat je wil instappen. Oorspronkelijk begon Karin Ramaker met de WOT. Na wat omzwervingen via moi en Hendrik-Jan, kwam de WOT uiteindelijk bij Martha terecht. Zij schrijft de #WOT nu sinds 2014. Hier vind je alle WOT’s vanaf 2014.

Geplaatst op Categorieën Pix' Daily confessions, Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 gedachten aan “#WOT deel 23: nieuw”

  1. Ik ben altijd heel blij met jou en je gefröbel. Maakt dat ik mijzelf niet zo ‘bijzonder’ voel, in de zin van tegelmatig van theme veranderen, en in het bijzonder vallen voor clean looking theme’s die uiteindelijk net niet of helemaal niet passen.
    Ik kan er wel van genieten. Leer van jouw veranderingen in de vorm van kijken naar navigatie, sidebars, footers etc. Keep up the good work.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: