De tussenstand

D

Langzaamaan worden er steeds meer hulpmiddelen aan mijn persoontje toegevoegd. Weet dat mijn gehoor ook wat hulp in de vorm van apparaatjes behoeft.

Vorig jaar werd er een hevig ontstoken kies getrokken. Het ding kwam er natuurlijk niet in één stuk en compleet uit. Nee, ik heb zo’n anderhalf uur in de tandartsstoel gelegen, alvorens alle deeltjes waren getrokken. Dat is, inclusief zo’n vijftien (?!) verdovingen, die niets deden overigens.

Ik had kunnen kiezen voor andere opties, maar dat staat mijn portemonnee dan net weer niet toe. Dus koos ik voor dit plaatje, met substituut kies erop wat met behulp van soort van beugeltjes elders vastklikt.

Tot nu speelt mijn tong steeds met die beugel. Tip: ook leuk als plaatsvervangende piercing…

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.