Econonoob

heap of american money cash and vintage light box
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Tja, zo’n belastingaangifte is natuurlijk vrij simpel om te doen. Behalve als er vragen – zo aan het eind van de aangifte – voorbijkomen, waarvan je nog nooit gehoord hebt. Ik ben dan ook een econonoob, durf ik je eerlijk te bekennen.

Nog nooit eerder heb ik gehoord namelijk over een (voorlopige) aanslag bijdrage Zorgverzekeringswet. Heb die naar mijn weten nog nooit eerder ontvangen. Of voorbij zien komen. En dus doemden bij mij enige vraagtekens alsook uitroeptekens boven het hoofd.

Het is weinig geruststellend dat je dan aangifte doet waarvan je niet zeker weet of het wel klopt. Nochtans, als de Belastingdienst meent dat het niet spoort passen ze het vast wel aan.

Inderdaad, leuker kunnen ze het niet maken, vager wél.

2 gedachten aan “Econonoob”

  1. Het handige is dat als je een foutje maakt, de Belastingdienst jou zal corrigeren: nagenoeg alle gegevens die wij moeten invullen zijn bij hen al bekend, namelijk. In het kader van de werkverschaffing.

    1. @Terrence: Ja superhandig dát. Vooral voor mij, behalve als er vragen voorbijkomen waarop of waarvan ik nog nooit gehoord heb. Maar zoals je al zei, ze corrigeren dat vast nog wel… :-p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: