Econonoob

E

Tja, zo’n belastingaangifte is natuurlijk vrij simpel om te doen. Behalve als er vragen – zo aan het eind van de aangifte – voorbijkomen, waarvan je nog nooit gehoord hebt. Ik ben dan ook een econonoob, durf ik je eerlijk te bekennen.

Nog nooit eerder heb ik gehoord namelijk over een (voorlopige) aanslag bijdrage Zorgverzekeringswet. Heb die naar mijn weten nog nooit eerder ontvangen. Of voorbij zien komen. En dus doemden bij mij enige vraagtekens alsook uitroeptekens boven het hoofd.

Het is weinig geruststellend dat je dan aangifte doet waarvan je niet zeker weet of het wel klopt. Nochtans, als de Belastingdienst meent dat het niet spoort passen ze het vast wel aan.

Inderdaad, leuker kunnen ze het niet maken, vager wél.

1
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Het handige is dat als je een foutje maakt, de Belastingdienst jou zal corrigeren: nagenoeg alle gegevens die wij moeten invullen zijn bij hen al bekend, namelijk. In het kader van de werkverschaffing.

    • @Terrence: Ja superhandig dát. Vooral voor mij, behalve als er vragen voorbijkomen waarop of waarvan ik nog nooit gehoord heb. Maar zoals je al zei, ze corrigeren dat vast nog wel… :-p

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.