Natuurlijk wantrouwen

N

Al het nieuws lijkt momenteel een gigantische impact te hebben, ware het niet dat er bij mij een ietsiepietsie wantrouwen heerst. Immers, achter alles wat je hoort of leest, lijkt een soort van verborgen agenda te zitten.

Neem nu onze rijzende ster Greta Thunberg, ook daarachter schuilt dan weer een reusachtige marketingmachine.

Subjectiviteit heerst. Objectiviteit lijkt ver te zoeken. En, net als je denkt dat je ergens wel een mening over durft te vormen, spreek je iemand die je vertelt dat de werkelijkheid toch 180º anders ligt. In hoeverre kun je – louter voor jezelf of in een redelijk gesprek met die ander – dan nog wel een opinie aanmeten?

Want, er is altijd iets wat overal spontaan lijkt te ontbreken: gezond boerenverstand.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: