Over blogs die geen blogs zijn

O

Ik ben soms wat obstinaat. Je hebt websites en blogs. Je hebt blogs die blogs zijn en websites die zich voordoen als blogs omdat het louter ‘How-to’s’ betreft. Tenzij je Blogtrommel.com heet, maar dat terzijde.

Het zou natuurlijk mijn pret niet mogen drukken, maar ik twijfel onderhand erg aan de principes van een blog of waarom men het zo noemen wil. Het gaat dan ook allemaal aan mijn hart en zelfs -mag ik eerlijk bekennen – ook mijn eigen inspiratie.

Blijkbaar lees ik liever een verhaal dan een ‘How-to’ website. Als ik iets wil weten of leren dan Google ik het onderwerp wel.

Tja, het leven van een blogger die niet per se een influencer wil heten, gaat niet over rozen.

UPDATE 11:09 uur: Voor diegenen die niet weten wat de definitie van blog is:

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in omgekeerd chronologische volgorde verschijnen.

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Een blog was ooit niet meer dan een online dagboek. Alsof Anne Frank ooit geschreven zou hebben: ‘Vandaag doe ik onderzoek naar het natuurkundig verschijnsel van de door de wind bewogen bladeren van de kastanjeboom voor de deur waarna het aldus geproduceerde geluid het oxytocine niveau in mijn lichaam verhoogt waardoor ik mij voor even gelukkig voel. Morgen zal ik schrijven over de sociologische aspecten van geluk. Dag Lief Dagboek, tot morgen!’

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

  • Cin 23 oktober 2021 at 14:28 on Delen?Heel herkenbare vraagstukken. Ook ik heb best getwijfeld of ik wel weer elke dag wilde delen op twitter en facebook.
  • Paul 11 september 2021 at 17:10 on WordPress-perikelen in de vroege ochtendHet blijft knap hoe je je weg vindt in de achterkant van Wordpress, Irene.
  • Micheline 7 september 2021 at 20:34 on WordPress: 18 jaarEn jij maakt er mooie sites mee. Maar oh oh, wat wordt er elders verschrikkelijk veel bagger geproduceerd.

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: