Roddel galore

R

Zelfbewust liet ik haar uitspreken – over die ander – terwijl ze vervolgens, doelgericht, een stilte liet vallen. Zou ik hier misschien op ingaan, hoorde ik haar denken? Vond ik dat wel op zijn plaats in dit gesprek, dacht ik zelf?

Als brein en hart het samen eens worden

Mijn intelligentie waarschuwt altijd dat ik mag twijfelen als iemand zich al te graag voordoet als vertrouwenspersoon, dus laat ik tegenwoordig ook maar mijn warme hart spreken. Dat betekent dat ik terstond stil wil blijven, omdat men nek en oren zodanig inspant om maar te horen wat ik werkelijk denk.

Laat je toch niet kennen

Onderwijl verander ik subtiel van onderwerp, want inderdaad, sommige roddels zijn te mooi om realiteit van te maken…

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.