Pix goes CocoNUTs

Vaak krijg je van die fraaie ingepakte cellofaanpakketjes op je verjaardag met allerhande lotions, crèmes en overige make-upartikelen. Weet met mijn gevoelige eczeemhuid nooit goed wat ik daarmee aan moet. En dus lag die tube bodylotion coconutcremè jarenlang – op dat welig versierde badkamerplateautje voor mijn spiegel – te versloffen. Maar oh wee, dat het winter is en mijn huid kurkdroog.

Dus kijk ik af en toe kritisch op labels van hippe merken en hoop altijd weer ingrediënten aan te treffen die potjandosie niet geparfumeerd zijn. Totdat ik dat tubetje met bodylotion met coconutcrème dan eindelijk eens op een stukje kin uitprobeerde. Ik zweer je, mijn huid vibreerde er op en riep van de weeromstuit: ‘Hallelujah’.

Dat tubetje was de afgelopen weken een uitkomst. Ik raakte verzot op aanrakingen nadat ik mijn gezicht er liefdevol mee insmeerde. Men roept zelfs steevast dat ik er járen jonger uitzie. Dat riekt naar meer, dus ging ik op zoek naar meer artikelen in die sfeer. En vond dat gelukkig bij TheBodyShop (nee, deze post wordt niet gesponsord).

Coconut shower cream en Coconut nourishing body milk

Ik bestelde daar deze twee bovenstaande artikelen en kan ze echt iedereen aanbevelen.

Nu is die plotselinge kokosnootgekte mij niet geheel vreemd, want zelfs alcoholdrankjes met Coconut worden door mij volgaarne geplenst bij de cola. En met smaak – naar meer – opgedronken.

Ik herinnerde me plotseling van vroeger dat kokosbrood, waar ik een lange tijd ook al aan verslingerd was. Zelfs dat kon ik van de week niet laten liggen. En verorber ik met liefde op elke snee zonnebloempittenbrood dat ik kan vinden.

Conclusie: echt, ik voorspel je, mijn nieuwe liefde in dit leven is kokosnoot. En wie weet, dat ik me in de toekomst nog veel meer laaf aan artikelen van dit kaliber. Pix goes CocoNUTs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: