Geurtjeskoppijn

composition of cosmetic bottle with pink rose petals and wooden plate
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Ben dol op flesjes met geurtjes, met van die stokjes die je er dan in doet, en bij tijd en wijlen om kan draaien, zodat de geur zich heerlijk verspreidt in je woonkamer.

Totdat ik me plots realiseerde dat ik al wekenlang thuis gruwelijke koppijn krijg. Heb zelfs meerdere coronazelftests gedaan, met steeds dezelfde en gelukkig negatieve uitslag.

Zowel in het appartement onder me, en naast me, worden er momenteel fikse verbouwingen verricht. Dat vanzelfsprekend gepaard gaat met veel boor- en timmerwerk. Normaal gesproken vind ik dat absoluut geen punt. Ik zou zelfs zweren dat al dat klussen om me heen me dat veilige gevoel van nooit helemaal alleen zijn oplevert. Maar nu, met deze koppijn kon ik dat boren en trillen allemaal niet velen.

Dus kwam ik net thuis van een ochtendje uit, en daar begon die knersende pijn in mijn hoofd weer. Ik keek en luisterde eens om me heen, en toen viel mijn blik op dat geurtje op mijn salontafeltje. Rook eraan en de hoofdpijn werd zelfs vuriger. Dus heb dat flesje subiet opgepakt en buiten in de glasbak gedeponeerd. Wég was dat stekende in mijn voorhoofd.

Voorlopig weet ik het weer eventjes. Blijkbaar kan ik alleen gedijen met huis- tuin en keukengeuren. En daar laat ik het dan ook maar even bij. Immers, net als dat je niet alles hoeft te geloven wat je denkt, hoef je ook niet alles lekker te vinden wat je ruikt.

Geplaatst op Categorieën Pix goes HealthTags ,

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 gedachten aan “Geurtjeskoppijn”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: