Mijn 5 vragen aan @_MissMarleen

Wij doen samen al jaren de #WOT (#WriteOnThursday), volgens mij al sinds Karin het spul bedacht. @_MissMarleen komt – en is een van de weinigen die ik nog niet in den lijve heb mogen ontmoeten – op mij over als een gezellige en verstandige vrouw, die net als ik graag schrijft. Volgens mij hebben we ook bijna dezelfde achtergrond in werk en ervaring.

Vandaar natuurlijk dat ook Marleen niet mocht ontbreken, ik vuurde van harte ook deze vragen op haar af.

 1. Wie ben je (beschrijf jezelf op de meest sappige, vrolijke en intense manier)?
  Mijn 5 vragen aan @_MissMarleen ~ iPixelDiva.nl
  Foto van @_MissMarleen

  Ik ben Marleen, 40 en een beetje. Liefhebber van lezen, schrijven en Netflix. Dit in willekeurige volgorde. Leert elke dag een beetje meer. Niet altijd even leuk, wel altijd nuttig. Buigt negatief om naar positief.

 2. Waar kom je vandaan (beschrijf je jeugd, familie, relatie, kinderen, huis, woonplaats)?

  Thuis waren we met zijn vijven. Ik sta in het midden, mijn ouders boven mij, zus en broer onder mij. Door de aanhang is het gezin gegroeid. Ik woon in Eibergen aan de rand van het centrum en op een steenworp afstand van het park. Hier geniet ik van de wandelingen met mijn allerliefste golden retriever Pip. Terwijl het stadse leven mij heeft geboeid en altijd zal blijven boeien, ben ik nu heel erg op mijn plek waar ik nu woon. Ik heb mijn plekje gevonden.

 3. Neem me stap voor stap mee in het proces dat ertoe heeft geleid om (hier) te komen waar je vandaag de dag bent. Wat was het eerste wat je deed? En het volgende?

  Ik was een rustig, bescheiden en verlegen meisje met blonde krulletjes. Ik viel, denk ik, niet erg op. Inmiddels heb ik mijn eigen plek allang gevonden en weet ik dat ook ik er mag zijn. Letterlijk treed ik niet erg op de voorgrond, maar middels mijn blog heb ik mijzelf wel een plekje op het wereldwijde web toegeëigend. En dit plekje sta ik niet snel meer af.

 4. Als een kind op je afstapte en je advies zou vragen en je had maar een paar minuten de tijd om het beste van jezelf te geven, wat zou dat dan zijn?

  Je mag er zijn. Jij hebt net zoveel recht hier te zijn als ieder ander. Plaats je iemand op een voetstuk? Ga er naast staan. Niemand is meer dan jij bent. Leer van je fouten, want ze zullen worden gemaakt. Ooit ben je dankbaar dat je die fouten mocht maken.

 5. Waar wil je liefst heen (met je blog/) je leven?

  Persoonlijk doe ik het best leuk. In mijn werk- en privé-leven ben ik dik tevreden. Ik blijf streven naar persoonlijke groei. Steeds opnieuw zoek ik de (persoonlijke) uitdaging op. Stilstand is achteruitgang. Mijn blog mag meer. Hier ben ik kritisch over. Ik wil meer schrijven met een vast patroon. De #WOT en #PHOT blogposts zijn hierin een favoriet. Leuk om hiermee een onderdeel te zijn van een leuk groepje andere bloggers. Allemaal uniek in ons schrijven. Ik schrijf enkel wat ik leuk vind en wat bij mij past.

Je mag er zijn. En stilstand is achteruitgang. Mooie uitspraken voor deze maandagochtend. Bij dezen ook mijn dank aan @_MissMarleen voor deze leuke invulling…

Geplaatst op Categorieën Pix goes InterviewsTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: