Mijn 5 vragen aan @DrsPee

Martha en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes, en kunnen prima door één deur. We hebben ongeveer dezelfde ambities, schrijven allebei graag, en delen soms – voordat jullie dat weten – al elkaars wel en wee. Dus vanzelfsprekend mocht ook Martha niet minder dan de pineut zijn om mijn vragen te beantwoorden.

Meet… tadaa… Martha!!

 1. Wie ben je (beschrijf jezelf op de meest sappige, vrolijke en intense manier)?

  Ik ben een hemelbestormer die ontzettend snel heel enthousiast is over alles. Ik schrijf (erotische) verhalen, schrijf en geef cursussen over hoe je verhalen schrijft, geef haakworkshops en maak websites voor ZZP en MKB.

 2. Waar kom je vandaan (beschrijf je jeugd, familie, relatie, kinderen, huis, woonplaats)?

  Ik ben officieel in Dordrecht geboren in het prachtige bouwjaar 1977. Onofficieel trouwens ook. En daar heb ik vier jaar gewoond. Na twee jaar kwam er een zusje bij. Daarna heb ik in verschillende plaatsen gewoond: Zoetermeer, Leiden, Delft, Den Haag en nu weer in Zoetermeer. Mijn jeugd was niet zo fijn: ik ben flinke tijd gepest (van mijn 4e tot mijn 18e), maar daar ben ik uiteindelijk uitgekomen. Zie vraag 3.

 3. Neem me stap voor stap mee in het proces dat ertoe heeft geleid om (hier) te komen waar je vandaag de dag bent. Wat was het eerste wat je deed? En het volgende?

  Na vijf jaar intensieve psychologische begeleiding, een maagverkleining en veel sporten ben ik waar ik nu ben: 55 kilo lichter, heel veel sterker en assertiever, zelfstandig ondernemer en happy single. Het overlijden van mijn vader en een aantal jaar later een auto-ongeluk hebben mij gebracht waar ik nu ben. De bijna-burn-out die ik opliep, zorgde ervoor dat ik kon heroverwegen wat ik wilde doen. Ik doe nu wat mij gelukkig maakt en dat is belangrijk.

 4. Als een kind op je afstapte en je advies zou vragen en je had maar een paar minuten de tijd om het beste van jezelf te geven, wat zou dat dan zijn?

  Het advies dat ik zou geven, is luister naar je onderbuikgevoel. Als het niet goed voelt, moet je het niet doen. Leef zoals jij wil leven en trek je niets aan van mensen die je uitlachen, want jij komt er wel op jouw manier. Dat is ook echt de enige manier om te komen waar je wil zijn: jouw manier, jouw weg, jouw leven.

 5. Waar wil je liefst heen (met je blog/) je leven?

  Eigen baas blijven, mijn VOF uitbouwen en zorgen dat ik mijn eigen principes niet in het gedrang breng om een opdracht te krijgen. Ik zou graag meer workshops verkopen, zodat meer mensen leren hoe ze hun eigen verhaal kunnen opschrijven.

Inderdaad een mooi advies, altijd luisteren naar je onderbuikgevoelens. Dat én kiezen voor je eigen pad in het leven. Ook jij hartelijk dank, Martha, voor het beantwoorden van de vragen van dit interview.

Geplaatst op Categorieën Pix goes InterviewsTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 gedachten aan “Mijn 5 vragen aan @DrsPee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: