Feestje

Feestje ~ @iPIXtitude.nl
Uit eigen collectie

Maf feitje: als ik op deze webstek al m’n zonden (zeg maar) opbiecht en ik voor m’n gevoel een te drastische stap heb gezet daarmee, is m’n brein alweer op zoek naar een fijner en feestelijker feit. Nu wil het toch echt dat ik vandaag precies 25 (lees: vijfentwintig) jaar geleden de sleutel ontving van mijn huidige appartement.

Ik was nog geen 30. En als ik de verhalen zo lees, her en der, is dat precies op het juiste moment geweest. Dat is voor mij natuurlijk een mijlpaal. I must have done something good.

Wat andere happy facts: Mijn appartement is gelegen op het zuidwesten, waardoor ik vanaf een uurtje of 14 de zonnestralen op mijn pokerface mag laten schijnen. En ow ja, mijn balkon is gelegen aan mijn woonkamer wat niet overal in dit complex zo is. Bij sommigen stap je via de slaapkamer op het balkon.
Sindsdien heb ik er nog niet veel aan verbouwd, behalve mijn toilet en een nieuwe IKEA-keuken dan, die er inmiddels ook al zo’n 17 jaar inzit. Alles lades en deurtjes werken ook nog formidabel. Wat wel een sterk puntje is, want ik ben af en toe niet zachtzinnig in de behandeling ervan.
Een ander leuk feitje is dat ik in de badkamer destijds alle voegen knalgeel heb geschilderd, waar ik inmiddels wel spijt van heb. Maar goed sparen en dromen van een nieuwe badkamer mag natuurlijk altijd.
Ik heb een ruime logeerkamer, naast slaapkamer. Een ruime bergkast en beneden nog een berging, waar minstens een fiets in kan.

Het leuke ook is dat ik nu zo veel buurtjes heb zien komen en gaan. Je verankert een beetje met de locatie, zeg maar. Ik wandel hier in de buurt ook nog eens heerlijk met een meer, een park en bosrijk gebied. Kortom, het wordt inmiddels tijd voor een hond die ik vanuit hier een geweldig gouden mandje kan bieden. En ook daar wordt aan gewerkt.

Daarnaast is mijn huis nog steeds niet zelfreinigend, dus op z’n tijd een beruchte chaos. Het is dus nog even wachten op die huishoudrobot, want pas dan zou mijn woning helemaal ideaal zijn.

2 gedachten aan “Feestje”

    1. @Paul: Hee Paul, long time no speak, zeg maar. Jaaaaa heerlijk hier, vooral als je buiten kan laptoppen. In de avondzon. Met een wijntje uiteraard. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: