Bournemouth revisited

B

Je zal maar een busreis door het Zuid-Engelse landschap mogen maken – zoals wij deden de afgelopen week – en echt het gevoel hebben weer te zijn beland in een andere wereld.

Het is mooi in Bournemouth en omgeving. Flarden van voorbijgaande landschappen staan me nog vers in het geheugen. De chauffeur leidde ons langs kastelen, kerken, tuinen, pittoreske plaatsjes en kon allemachtig uitweiden over de geschiedenis van koningen en het overige adelschap dat Engeland rijk is. Het weer deed gezellig mee als in vrolijke zonneschijn.

Zo ook het reisgezelschap. De meeste mensen waren ouder maar hadden een leuke tijd en de humor – zowel Engelse als eigen – tierde welig.

Voor de koffie en kookkunsten hoef je niet zo’n uitstapje naar daar te maken. Het hotel kon wel een likje verf gebruiken, maar who cares als je het uitermate naar je zin hebt?

Soms deed de wandeling richting hotelkamer me herinneren aan Fawlty Towers. Het is zo grappig dat de fundering van zo’n hotel kraakt onder je voetstappen. Zelfs het bed was dat niet vreemd. Stiekem ginnegapte ik over een rendez-vous met een geheime lover terwijl het bed dan zo’n geluid produceert dat al je buren mogen meegenieten.

Al is zo’n busreis best vermoeiend omdat je de hele dag op sleeptouw wordt genomen als je aan alle excursies meedoet, that is.

Het viel me zelf ook al op dat ik geeneens de tijd – of behoefte – voelde om gedurende de reis te bloggen, waarvoor excuses, maar dat wordt me vast wel vergeven…

0
0

About the author

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

6 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

By Pix

Over mij

moiHee hallo, ik ben Irene, bijnaam Pix en blog sinds 2002. Af en toe vind ik het heerlijk om in het toetsenbord te klimmen en alles lekker van me af te schrijven. In het kader van die geweldige flow, je-weet-wel. Ow… en mijn haar zit ook altijd goed… Lees meer.

Reacties

  • Cin 23 oktober 2021 at 14:28 on Delen?Heel herkenbare vraagstukken. Ook ik heb best getwijfeld of ik wel weer elke dag wilde delen op twitter en facebook.
  • Paul 11 september 2021 at 17:10 on WordPress-perikelen in de vroege ochtendHet blijft knap hoe je je weg vindt in de achterkant van Wordpress, Irene.
  • Micheline 7 september 2021 at 20:34 on WordPress: 18 jaarEn jij maakt er mooie sites mee. Maar oh oh, wat wordt er elders verschrikkelijk veel bagger geproduceerd.

Over copyrights enzo

© 2002-heden iPIXtitude.nl. Alle rechten voorbehouden.

%d bloggers liken dit: