Go go go

Go go go ~ @iPIXtitude.nl
Uit eigen collectie

Net als ik denk dat ik deze zomer behoefte heb aan een scooter, word ik aangenaam verrast door het principe van GO-sharing. Ja, geweldig dit. Helemaal mijn e-ding. (:-p)

Op het moment dat je ergens heen wil, scan je de QR-code van zo’n e-scooter of e-bike, en kun je losgaan. Ik zal dit principe dus een dezer dagen gaan testen. Bijvoorbeeld door naar Zandvoort te rijden, het daar te parkeren, voor mijn jaarlijkse stranduitje (;-)). En dan te kijken of ik weer heelhuids thuiskom op zo’n mirakel.

Naar blijkt hoef je voor de minimale capaciteitsscooter geen helm te dragen, maar ik hoef dan ook niet met grote snelheid te rijden, als ik de wind maar door mijn haar kan voelen wapperen.

Wordt vervolgd.

5 gedachten aan “Go go go”

  1. Hier veel rondslingerende slecht geparkeerde deelscooters en ook de ervaringen met de bestuurders zijn vaak niet positief ivm ongeduldig en roekeloos rijgedrag hier in de Randstad.

  2. Ik vind de scooters die overal op de stoep in de weg staan echt verschrikkelijk. Maar goed, ik heb makkelijk praten met een auto voor de deur. Ben benieuwd hoe de scooter bevalt. En dan maar hopen dat ‘ie voor de terugweg er nog staat…. Volgens mij mag een ander ‘m weer meenemen als jij ‘m parkeert.

    1. @Paul: Jij ook al. Nee, als je zo’n e-scooter parkeert, betaal je ook € 0,15 voor de parkeerstand en blijft de scooter voor je gereserveerd (als het goed is).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: