Coco in rust en ander nieuws

Coco in rust en ander nieuws ~ @iPIXtitude.nl
Uit eigen collectie

Het gaat wel lekker met mijn nieuwe kleine kittenaanwinst. Af en toe komt ze heerlijk troelen. En als ze het zat is, begint ze me speels te bijten. Nooit eerder een katachtige gehad die zo beet, maar het is vast haar speelsheid, denk ik.

Deze week, ter voorbereiding op onze ‘hittegolf’ hebben we speciale kiepraambeveiligingen aangebracht, zodat Coco te allen tijde veilig is mocht ze de wens hebben hier te ontsnappen. Daartoe heb ik zelfs een heuse boormachine aangeschaft, want ik presteerde het natuurlijk di Mama’s boormachine bijna geheel te slopen. Dat terzijde, er komt nu meer lucht in huis omdat beide kiepramen in de slaap- en logeerkamer ook weer open kunnen. Dat is met dit weer best fijn kan ik wel stellen.

Ik doe ook wat

Inmiddels ben ik qua vrijwilligerswerk aardig gevorderd. Er zijn twee websites klaargezet en ‘live’ gegaan, voor elke taak van de stichting waarvoor ik dus vrijwilligerswerk verricht. Ik heb flyers gemaakt, visitekaartjes ontworpen, de huisstijl in diverse documenten ingezet, kortom, ooit wordt het nog wat.

Het leukste van dit alles vind ik dan: ik koop altijd vectorafbeeldingen van vectorstock.com en zie daarin gelijk mogelijkheden hoe ze naar eigen wens toe te passen. Met de apps Affinity Designer (i.p.v. Photoshop en andere Adobeproducten) kun je daar lekker mee aan de slag. En dat is een reuze leuke hobby geworden. De flyers en visitekaartjes zien er dus heerlijk sprankelend uit. Echt eyecatchers, zoals dat dan heet.

Pittig

Het is echter niet alleen maar mooi en leuk allemaal. Deze week zou mijn broerlief jarig zijn geweest. En die dag werd pittig, niet alleen voor mij, maar ook voor di Mama. Ik geef het je ook te doen, een zoon verliezen. Te overleven, zelfs. Op sommige deelwaardige momenten heb ik nog steeds de neiging mijn broer appjes te sturen. En dan word je toch weer even geconfronteerd met het feit dat hij er niet meer is.

Het zou wat fijn zijn als hij toch vanaf een wolkje met ons mee blijft kijken. Dat is dan weer een troostrijke gedachte die ik mezelf zo af en toe gun.

2 gedachten aan “Coco in rust en ander nieuws”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: