#WOT deel 20: haar

Het grote voordeel van wonen in een groot complex als dit, is dat je al je buurmannen – en single zijn ze tegenwoordig toch allemaal (?!) – in de lift vrijwel met je ogen kunt uitkleden. Ik zit er ook wel eens naast, moet ik je eerlijk bekennen.

Met één der wat toffere exemplaren kreeg ik na verloop van tijd een date. Hij kwam hier binnen op een wat ongelegen moment, toen een andere buuf hier koffie deed. Nodeloos te zeggen, dat die avond alles een beetje chaotisch verliep. Komisch, dat dan weer wel. En uitbundig, dat ook.

Ik zal je de overbodige details besparen en me beperken tot mijn grote schrik toen hij vanwege de zomerhitte (!) zijn shirt uittrok. De beste man had écht overal haar, tot op zijn rug (nog ‘es) aan toe. En dan stokt er bij mij iets. Ergens is het natuurlijk van de zotte dat dat overtollige haar bij mij leidt tot gruwelen. En dat ik dan zo’n verder fraai manmens niet eens meer durf aan te raken.

Het #WOT-woord van vandaag is:

Haar ~ 1) Baardgroeisel 2) Begroeid terrein 3) Begroeiing 4) Bezittelijk voornaamwoord 5) Bijwoord 6) Bos haar 7) Deel van het gezicht 8) Deel van het hoofd 9) Deel van het lichaam 10) Deel van een strijkstok 11) Dier 12) Fractie 13) Haarbosje 14) Hoofdbedekking 15) Hoofdhaar 16) Hooggelegen stuk heide 17) Hoogte in een heide 18) Huidbedekking

Hoe dan ook, dat beeld van haar op plekken waar ik het niet verwacht, leidt altijd weer tot grappige gesprekken met andere wereldse dames, die daar toch net iets anders over denken. Ik raak beslist opgewonden van een stoppelbaardje. En een weinig borsthaar – als hij reeds in een diepe slaap gesukkeld is – tellen, mocht ik me vervelen na de seks.

Ik vind het wat te heftig om een man te vragen zich te scheren, maar het klinkt wel bijzonder aanlokkelijk. Van mijn feline vriendjes en overige beesten pik ik dat te veel aan haar anders wel.

Voetnoot: Laatst zag ik een post voorbijkomen van een of andere spectaculaire magazine, waarin een aantal zaken werd gesteld met het oog op wat dames van boven de vijftig nog wel of niet mogen. Dat raakt mijn oerdrift. Vandaar het #WOT-woord van vandaag.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kiest Martha, maar deze week ik dus, een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Geplaatst op Categorieën Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

2 gedachten aan “#WOT deel 20: haar”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: