#WOT deel 21: service

Als klant hoef ik heus niet voor een duppie op de eerste rij te zitten. Integendeel, als ik weet dat het goed kopen is ergens, en de serviceverlening altijd naar tevredenheid, word ik je vaste klant.
Ik ben er dan ook een van de no-nonsense-mentaliteit, then again, ben ik zelf dat kind van zakenmensen, dus weet hoe belangrijk service is.

Laatst ging ik uit tijdgebrek even snel naar de kapper hieronder. Ik hoefde niet echt te reserveren, dus kon vrijwel gelijk plaatsnemen. De kapster was het soort type die een bepaald beeld heeft van je koppie en niet luistert naar de wensen van de klant. Achteraf denk ik dus, dat ze het type harensjorrer is die alleen het kapsel van wijlen prinses Diana kan knippen. Nog steeds met fouten, maar dan toch…

Het #W(rite)O(n)T(hursday)-woord van vandaag is:

Service ~ 1) Bedieningsgeld 2) Bekende personen en groepen 3) Bediening 4) Dienst 5) Deel van een tennispartij 6) Dienstbetoon 7) Dienstverlening 8) Diensten 9) Eerste slag bij tennis 10) Eerste slag (tennis) 11) Het opslaan van de bal 12) Klantendienst 13) Nazorg 14) Nadienst 15) Opslag bij tennis 16) Opslag vanwege de goede bediening 17) Onderhoudsdienst

Ik moet nu even toelichten dat mijn haar altijd goed zit van nature, that is, als het goed geknipt is. Eigenlijk was ik liefst mijn haar zelf, ga zitten voor de knipbeurt, waarna het niet geföhnd hoeft te worden. Liefst schud ik even en moet het dan gevalletje ‘Klaar is Kees’ zijn.

Een paar dagen nadien, keek ik eens goed in de spiegel en zag dat links langer en proportioneel dikker was dan rechts. Potdorie. Dat was dus de laatste keer dat ik naar die kapper beneden ben geweest. Ik ga niet terug om mijn verhaal te halen. Ik laat me simpelweg niet meer zien in die toko.

Dus toog ik onverwijld naar de Kinki Kapper, waar ik dat soort problemen echt nooit hoef te ervaren, want zij knippen je haar, drogen het, en knippen dan in droge toestand nog even het geheel áf. En altijd even klantvriendelijk, zonder gezeur. Ze luisteren naar je wensen, kijken hoe je haar valt, en knippen altijd weer supergoed. Bovendien komen ze heel professioneel over. En is er geen stiekem spotten omdat je hoorapparaatjes blijkt te hebben.

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt daar een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Geplaatst op Categorieën Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

3 gedachten aan “#WOT deel 21: service”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: