#WOT, deel 22: zon

frozen wave against sunlight
Photo by Hernan Pauccara on Pexels.com

De zon schijnt alweer fluks een aantal dagen. En hemeltjelief, wat was ik daar blij mee. Niks geen depressieve buien boven ons, eindelijk is het gaan met die momenten dat je voorgoed de gordijnen wil dichtdoen, wegens die donkere luchten buiten.

Maar ’t is alsof de duivel ermee speelt, ik mag er nog eventjes niet van genieten. Ik heb momenteel een fikse kiesontsteking, heb zelfs koorts en mijn hoofd barst van de weeromstuit bijna uit elkaar van ellende. Maar als troost mag ik van de noodarts een heleboel molletjes slikken. Zoveel, dat ik nu bijkans denk al te kunnen vliegen.

Het #WOT woord van deze week is

Zon = 1) Blijdschap 2) Brandende bol 3) Bron van energie 4) Dagelijkse gast 5) Daggesternte 6) Energiebron 7) Felle lichtbron 8) Helios 9) Hemellichaam 10) Koperen ploert 11) Lichtbron

Nee, onzin natuurlijk

Al weet ik wel, dat ik de momenten even moet plukken dat die molletjes werkzaam zijn, zeg. Op andere tijdstippen komt een beeldscherm me niet bepaald aanlokkelijk voor namelijk, en vermijd ik die dan ook liefst.

En ik weet niet goed of het de hitte van de zonnestralen is, waar ik het zo warm van heb, of dat het misschien toch de koorts is. Maar goed, morgenochtend vroeg zal ik me melden bij een tandarts. Wellicht dat die ergens een ontsteking kan ontwaren waar ze me dan ook nog eens van af kunnen helpen. Al kijk ik daar absoluut niet naar uit, want tandartsen mijd ik liefst het hele jaar door. Maar wat mot, dat mot!

Je zou bijna denken dat die Janssenvaccinatie van de 28ste mei, zijn bijwerkingen heeft en eventjes mort aan mijn afweersysteem. Al wil ik dat liefst zelf vurig ontkennen.

Dan denk ik maar, ach je weet in ieder geval weer dat je het leven (nog) hebt. Al is dat dan wel zijn eigen leven gaan leiden.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Geplaatst op Categorie├źn Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: