#WOT deel 25: man

Het schijnt mijn Karma te zijn, kliks hebben met mannen die reeds ‘bezet’ zijn. Misschien ook ben ik niet de vrouw die te haaibaaierig is om haar klauwen uit te slaan en te zeggen: ‘Kip, ik heb je!’ Misschien heb ik er innerlijk vrede genoeg mee dat er ‘iets’ is.

Ergens is zo’n stiekeme verliefdheid natuurlijk ook genieten. Die onderhuidse spanningen en vlinders in je buik. Plus de wetenschap dat het nooit werkelijk iets zal worden. Daar kan een psychologische verklaring voor zijn: misschien ben ik wel diegene die lijdt aan bindingsangst. Het blijft echter nogal spannend om erachter te komen of het wederzijdse liefde is. Blikken over en weer die je voor altijd zou willen verstoppen in dat doosje om dan de sleutel in je hart op te bergen. Al kun je het beter niet weten omdat de luddevedu de kans krijgt om het hoekje te kijken.

Je raadt het misschien al. Het #W(rite) O(n) T(hursday)-woord van afgelopen donderdag was:

Man ~ 1) Boer 2) Bink 3) Brits eiland 4) Bruidegom 5) Brok 6) Beroep 7) Eenheden 8) Engelse eilanden 9) Engels eiland 10) Eiland voor de Engelse kust 11) Eiland in de ierse zee 12) Eega 13) Echtgenoot 14) Eiland bij engeland 15) Europees eiland 16) Gast 17) Gozer 18) Getrouwden 19) Ga 20) Gade 21) Gemaal 22) Geen vrouwelijk eiland (crypt.) 23) Held

Mannen zijn zoals Martha’s #WOT al roept ongekende mysteries. Ik ben gauw geneigd tot het hebben van vriendschappen met mannen omdat je met hun hele andere gesprekken zult voeren dan al die beste vriendinnen bij elkaar. Er zit iets van sprankelende humor in. Iets van gedeeld enthousiasme. Als tenminste beide partijen open blijken te staan voor elkaar.

Ook vind ik die mix van geslachten op de werkvloer altijd zeer interessant. Mannen kunnen vrouwen op zoveel gebied aanvullen. En vice versa.

Mannen, ze zijn nog niet van me af. Al was het alleen maar om in stilte van te kunnen genieten…

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door mij, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu dus door Martha Pelkman.

Geplaatst op Categorieën Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

4 gedachten aan “#WOT deel 25: man”

  1. Aaaargh! Weer een nieuwe vormgeving!!! Enne mannen… ze zeggen wel eens; je kan niet met ze en je kan niet zonder ze… maar je kan prima zonder ze, alleen is het met ze wel leuker…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: