#WOT deel 33: kus

Die online relatiebureaus laat ik maar even links liggen, als was ik Judas zelve. Volgens mij heb ik mijn buikvlinders inmiddels genoeg gedresseerd om te beseffen dat de heren daar nu eenmaal graag lid worden om zo snel mogelijk een one-night-stand te regelen. En wij dames, ja, need I say more?

In mijn wilde jaren kon ik het natuurlijk niet laten. Ook ik moest nodig aan een huisje-boompje-beestje. Dat gevoel werd danig versterkt toen mijn broer aan de kinderen begon. Ik meldde me altijd wat huiverig aan, maar verwachtte niet veel van die online datingservices. Eerlijk, de chats die ik sindsdien had waren altijd ge-wel-dig. Ik denk dat die veilige barrière mij toestaat om veels te veel te roepen. Zo had ik ooit een date voor elkaar gebokst die net als ik fanatiek fan was van “Sex and the City”. Wij chatten onder andere over seks in een hangmat, zoals in de serie natuurlijk ook voorkwam en nog veel meer. Toen ik eenmaal een afspraak had, en we aan de pizza zaten, kwam er geen woord over zijn lippen. Leve de chat.

De volgende vent was eigenlijk wel een topper en hij zoende bij het afscheid best lekker. Al deed hij er een afspraakje over om me vervolgens over te halen naakt via de webcam te vozen. Maar mij niet gezien, want ik zag mezelf al figureren op YouTube.

Het #WOT-woord van vandaag is:

Kus ~ 1) Aanhaling 2) Betuiging van genegenheid 3) Betuiging van liefde 4) Bewijs van liefde 5) Blijk van genegenheid 6) Blijk van liefde 7) Dankbetuiging 8) Genegenheidsbetuiging 9) Klapzoen 10) Liefkozing 11) Pakkerd 12) Smakkerd 13) Teken van blijdschap 14) Toet 15) Uiting van genegenheid 16) Uiting van liefde 17) Vriendelijke handeling 18) Zoen

Mijn recordtijd met een blind date voor tongzoenen was binnen vijf luttele minuten. Ergens ben ik natuurlijk best licht ontvlambaar, als ik de juiste partner maar voor me heb. Dus werd ik letterlijk gered door een serveerster die kwam vragen ‘of we misschien iets wilden drinken?’ Na tien minuten stond ik weer veilig buiten. Alleen. Ik had me eruit gewurmd door een enge seksuele overdraagbare infectie voor te wenden. Dat helpt.

Na die paar loze datingpogingen waag ik het tegenwoordig openhartig te zijn. Ik durf te stellen, dat ik – alleen – ook gelukkig ben, wat nog wordt meegeholpen door al de verhalen van vrienden en kennissen die al ettelijke partners en gezinsverbanden versleten hebben.

Natuurlijk mis ik soms wel die kus bij thuiskomst of afscheid. Mis ook ik die warme armen om me heen af en toe. Maar ik verbeeld me altijd weer dat mijn tijd nog wel komt. En dat mij dan niets in de weg staat om volledig los te gaan. Al moet ik kussend ten onder gaan…

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag kiest Martha een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat daar een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Geplaatst op Categorieën Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: