#WOT, deel 36: bevreesd zijn

#WOT, deel 36: bevreesd zijn ~ @iPIXtitude.nl

Recentelijk heb ik wat angst en beven van me afgeschud want sta veel zekerder in het leven nu. En mijn hemel, als je vraagt waar dat door komt. Het zal iets te maken hebben met het voortijdige overlijden van broerlief. Of omdat ik niet langer zo twijfel aan mijn eigen kunnen. Ik heb zelfs geen last meer van uitstelgedrag.

Het #WOT-woord van vandaag is:

Bevreesd: 1) bang, 2) angstig

Verleden van me afgeschud

Het leven is nog een steeds een vat vol onzekerheden. En soms baal ik dat ik dat programma van mijn leven niet heb. Targetting en goals zijn nog steeds twee zaken waar ik niet aan durf te denken. Plannen, never nooit niet.

Maar ergens heb ik wel mijn verleden van me afgeschud. Van de een op andere dag. Ik was er plotseling zo klaar mee. Dat geploeter en gezwoeg. Doe even normaal, zeg. Ga door, en haal op tijd adem en rem af. Zo sta ik er nu in.

En jij?

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

7 gedachten aan “#WOT, deel 36: bevreesd zijn”

 1. Oei, lijkt me leuk, meeschrijven met #WOT
  Kan ik dat gewoon in mijn blogtitel zetten en dan maar schrijven?

  Over bevreesd zijn: Ik ben vooral bang dat één van de kinderen wt overkomt. Of dat de pijntjes die ik her en der heb, ineens wél wat ernstigs blijken te zijn. Of dat ik m’n werk niet meer vol kan houden. Volgens mij kan ik nog wel even doorgaan, maar dan lijk ik zo’n angsthaas en dat ben ik dan weer niet. (vind ik)

  Wat een schrik van je broer. Nog gecondoleerd. (ik heb niet verder in je blog gezocht, dus geen idee hoe lang het geleden is)

  Ik kom later nog wel eens langs 🙂

  1. @Ria… Ja en laat de URL van die blogpost dan onder deze post achter, zodat ik het kan RT’en en lezen.
   En ja, zo herkenbaar. Dank je, mijn broer is afgelopen december overleden aan de gevolgen van blaaskanker.

   Tot laterzzzzz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: