Had het gemist, dat moment suprême gisteren. Dat het hele kabinet wegloopt bij een toespraak van de heer B. Prachtig. Ik was zowaar een keer blij met onze politici. En dat overkomt me niet al te vaak, durf ik hier rustig te bekennen.

Het #WOT-woord van vandaag is dan ook:

Weglopen: ervandoor gaan en niet meer terugkomen

Ben jij ook wel eens weggelopen?

Ik wel. Toen ik nog kind was, liep ik regelmatig weg. Vergat het voordien altijd te melden en keerde weer huiswaarts toen ik toch weer honger kreeg.

En jij? Ben jij wel eens ervandoor gegaan? Bij een gesprek, of van huis, of of of?

Ik lees het weer graag in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Over mij

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Je wil misschien ook genieten van:

7 reacties

    1. @Ria: ja hahaha, ik zag het zo voor me… BTW, één van de redenen dat ik zo’n hekel heb aan Blogspot blogs is dat ik er niet kan reageren. Vandaar dan maar hier…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: