#WOT, deel 40: niet-storen

#WOT, deel 40: niet storen ~ @iPIXtitude.nl

Het gaat weer helemaal kitsch hier. Zodanig goed dat ik alles nog wel eens wil vergeten en dat ik qua werkberichten gewoon fijn door ploeter. Dat veroorzaakte hier gisteravond toch wat wrevels in de vorm van last van de maag.

Het #WOT-woord van vandaag is:

Je kunt je telefoon dempen met ‘Niet storen‘. Deze modus kan geluid dempen, trillen stoppen en visuele onderbrekingen blokkeren. Je kunt zelf kiezen wat je blokkeert of toestaat.

Blij met bezigheden

Ik ben als altijd blij met elke vorm van levendigheid buiten mij om. En dus ook elke vorm van afleiding.

Terwijl mijn andere ik, dat zieke muisje, toch schreeuwt om wat rust in de tent. Raar wezen ben ik.

En jij, weet jij het beroemde ‘Niet storen’ knopje wel te hanteren? Doe je dat vaak? Of ben je niet als ik iemand die direct overal op reageert?

Ik hoor het weer graag hieronder, in de reacties.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

7 gedachten aan “#WOT, deel 40: niet-storen”

  1. Dat niet-storen knopje moet ik nog steeds eens onderzoeken. Ik ben namelijk ’s avonds niet bereikbaar en eigenlijk vind ik dat niets. Toen mijn moeder in het ziekenhuis lag, dempte ik gewoon alle whatsapp-groepen, waarvan ’s nachts nog wel eens berichten binnen kwamen, maar enkel niet-storen aan is dan natuurlijk veel makkelijker. Mijn man is ’s avonds na mijn bedtijd nog wel eens op pad en dan voelt het wel eens ongemakkelijk dat ik niet bereikbaar ben.

    Ik het overigens sowieso het geluid van de telefoon uitstaan. Berichten komen binnen op mijn smartwatch en dan voel ik alleen een trilling. Ik word liever niet gestoord door een ringtone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: