#WOT deel 45: visite

De leukste visite die ik kan hebben is als ik een grand diner mag voorbereiden, met meerdere gangen. En dat je dan de rest van de avond aan tafel slijt in verband met grondig natafelen, liefst asociaal met één been stevig geplant op tafel en lekker relaxed debatterend over het leven. Met een sigaar, chocola en koffie mét likeur als dessert. Daar kun je me niet blijer mee maken.

Natuurlijk is bij mij elk bezoek welkom. En hoeft niet alles gevierd te worden met een dinertje. Een kop koffie gevolgd door een puissant borreluurtje mag natuurlijk ook.

Het #W(rite) O(n) T(hursday)-woord van gisteren was:

Visite ~ 1) Aanloop 2) Bezoeker 3) Bezoek 4) Bezoek van de dokter (crypt.) 5) Doktersbezoek (crypt.) 6) Gasten 7) Huisbezoek 8) Huisbezoek (fr.) 9) Hit van lenny kuhr 10) Iemand die op bezoek is 11) Opwachting 12) Persoonsbenaming 13) Ziekenbezoek

Het ligt er maar aan hoe ik me als hostess ga gedragen. Als er een klik is, zal ik niet aarzelen me in peignoir te hijsen om lekker op de bank weg te kruipen, en me te laten zien van mijn meest knuffelige kant. Eigenlijk vind ik dat het fijnst, dat laatste.

Hoe ouder ik word, des temeer hekel ik krijg aan officiële toestanden waar je moet opzitten en pootjes geven. Het mag van mij allemaal wel gezellig en comfortabel, met filosofische gesprekken.

Met chocolaatjes in mijn koffiehoek, bespaar ik op therapie-bezoek…

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Laat een link achter naar je eigen blog onder het woord van die week zodat iedereen mee kan lezen.

De #WOT is bedacht door Karin Ramaker. Daarna is het overgenomen door moi, vervolgens Hendrik-Jan de Wit en nu dus door Martha Pelkman.

Bron afbeelding: PublicDomainPictures / Pixabay

En, bij-de-weg: Heb jij je reeds aangemeld voor die sprankelende blog-update-lijst, zodat iedereen weet wanneer jij voor het laatst op je blog publiceerde mét link naar je meest recente blogpost? Doen hoor!

Geplaatst op Categorieën Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

3 gedachten aan “#WOT deel 45: visite”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: