#WOT deel 49: bingo

Ik hou niet van spelletjes, had ik dat al gezegd? Of beter, ik kan niet tegen mijn verlies. Of eerder, het doet me vrij weinig, een spel. En Bingo is inderdaad een spel wat ik alleen voor de lol zou spelen, om op het verkeerde moment Bingo te roepen. Gewoon vanwege de hilariteit.

Terwijl we vroeger wel vaker Bingo meededen, want mijn opa nam deel aan een heus koor. En zo’n Bingo-avond was dan – tussen het gezang van opa’s koor door – om de kas van die vereniging te spekken. En de te winnen artikelen waren al helemaal niet om over naar huis te schrijven. Al heb ik nu nog steeds de wekker, waarmee je een gans dorp uit hun slaap kan laten schrikken, maar dat terzijde.

Het #WOT woord van deze week is:

Bingo = 1) Bordspel 2) Casinospel 3) Flipperautomaat 4) Gezelschapsspel 5) Gokautomaat 6) Kansspel 7) Loterijspel 8) Uitroep 9) Uitroep na een rake opmerking

Ik ben wel dol op flipperautomaten, vooral als je er geld mee kan verdienen. Zo ging ik vroeger elke week op ongeveer dezelfde tijd Chinees eten halen van het restaurant aan de overkant. En ik weet niet of ik daar prat op mag gaan, maar ik had dus vaak mijn eten gratis omdat ik stug op dezelfde tijd elke week weer datzelfde flipperspel deed. Het werd op een gegeven moment gewoon een sport.

Maar verder heb ik niet zo veel last van andere afwijkingen hoor. Ik houd die dingen voor de rest van mijn leven gewoon op afstand.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

Geplaatst op Categorie├źn Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: