#WOT deel 51: kerstpakket

Ooit, in een donkerbruin verleden, heb ik de mooiste kerstpakketten in ontvangst mogen nemen. Van stewardesskoffers tot fonduestellen aan toe. Dat alles gepaard met veel lekkers, natuurlijk. En ik was er eigenlijk altijd blij mee. Those were the days, my friend.

Het #WOT woord van deze week is

Kerstpakket = 1) Geschenk 2) Met kerst uitgereikt geschenk aan werknemers 3) Relatiegeschenk

Sinds ik niet langer die broodheer heb, zal ik voor mezelf en anderen moeten bedenken wat dat kerstpakket mag omvatten.

En wat wil ik dan?

Ach, ik zal het eenvoudig houden. Een riant Kerstontbijt is voldoende. En voor ’s avonds een goede fles rode wijn. Daarnaast zou een nieuwe Tiny House (lees hendrik-jandewit.nl dan toch) me ook niet misstaan. Ergens droom ik van ‘zo’n hutje op de hei’, met een wat grotere moestuin erom heen. En een grote waakhond in de vorm van een Sint Bernard met zo’n giga extra functie als vloerkleed.

That’s all, folks! Moet toch te regelen zijn voor jullie?

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzint Ali een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen.

Geplaatst op Categorie├źn Pix' WOTTags

Auteur: Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie - en lekkere - flow vergt. Enneuhm..., mijn haar zit ook nog 'es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: