Wat ik doe

Als ik wat eenvoudige kreten roep als opgeruimd, energiek, niet snel gek te krijgen, humoristisch, betrouwbaar, oplossingsgericht en dat mijn haar altijd goed zit, krijg je al een aardig beeld van me. Liefst ben ik de hele dag creatief bezig met anything visual zoals logo’s, webdesign en -ontwikkeling. Kan niet buiten mijn iMac, iPhone en iPad, maar liefst ook niet zonder een biertje, nootje en chipje. Zolang gezelligheid maar troef is…

Troost je: een website is nooit echt klaar

En dus blijf ik – ook nadat de site tot stand is gebracht – paraat om één op één wensen door te nemen en aanpassingen te doen, waar nodig.

Er staan immers meestal wel wat updates op je te wachten; van plugins, themes en het systeem (WordPress) zelf. Niet alleen ten behoeve van de voortgang, maar ook om hacks te voorkomen, voer ik die updates gelijk door. En om het geheel dynamisch te houden, blijf ikzelf ook continu weer spannende aanvullingen verzinnen.

Niet voor niets roept men dat het fijn is te weten dat ik vaak online ben en dus beschikbaar ben voor eventuele calamiteiten.

Binnen één dag online is mijn motto

Dus aarzel niet, en neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op.
Dat mag ook via mijn e-mailadres, want is: info@ipixtitude.nl.

Maar vooruit, vanaf mijn prille begin moest ook ik leren

In between jobs in 2002 kocht ik mijn eerste domeinnaam met bijbehorend hostingpakket. Ik staarde eens naar de vele login data die ik ontving van mijn webhost.

Keek eens kritisch om me heen, hoe men dat nou deed, een website opbouwen. En welk systeem men als blogger voornamelijk hanteerde. Naar wat bleek was dat Pivot van Nederlandse makelij (zelfs WordPress was nog niet geboren). Eenmaal daar achter, worstelde ik mezelf door een installatie. Destijds ging alles nog handmatig, er was nog geen Installatron of iets wat ook maar leek op een installatie-wizard.

About ~ iPixelPrinses.nl

Bron: Pixabay.com

Toen dat eenmaal stond had ik dan eindelijk een website. Ik kon een blogbericht publiceren, en dat zou op mijn site verschijnen. Maar mijn hemel, wat leek het uiterlijk op alle andere websites. Om in plaats van een blogbericht een pagina te ontwerpen moest ik duiken in de templates. Wierp ik daarin een snelle blik, maar schrok terug van de taal (PHP).

Tussendoor constateerde ik wel een soort van patroon, ja zelfs een soort van logica, dus zou daar uiteindelijk wel een touw aan vast kunnen gaan knopen. Terwijl zelfs Google in die tijd nog niet veel uitkomsten bood.

Dus schafte ik een boek aan over PHP, HTML en CSS, maar zelfs die bestond nog niet in de ‘voor dummy’s’ format. Met het boek in de hand, een beeldscherm voor mijn neus, muziek op standje swing, en ettelijke bakken sterke koffie om me vooral wakker te houden, toog ik aan de slag.

En zo veranderden muren in deuren. Stap voor stap.

Dus, ik weet wat jij zoekt en wat ik voor jou kan doen

Jij zoekt een lay-out, maar door die overload aan mogelijkheden vind je het moeilijk om een gedegen keus te maken. Daaromtrent kan ik een gedegen advies verstrekken, want wat jij nodig hebt is iemand die je een aantal presenteert die het absoluut waard zijn om in te zetten of voor te betalen.

Wat jij zoekt is iemand die je helpt de juiste kleursetting te bepalen. Een call-to-action button te plaatsen op de juiste plek. Iemand die je de juiste vragen stelt en mee helpt te bepalen hoe jouw site er naar jouw smaak uit zou kunnen zien, eventueel met behulp van een sketch.

Je wil overleggen over opties, plugins en alles waar je vragen over hebt via de mail of via Skype met mij als ‘ipixtitude’.

Het plan, de uitwerking en het resultaat

Voor het plan gaan we even zitten. In jouw bewoordingen kan ik een vertaalslag maken en gewenste aanpassingen doorvoeren, omdat ik dóórvraag totdat alles helder wordt. Wij stellen een draaiboek en schets op – om jouw doelstellingen helder te krijgen – en werken dat verder uit, zodat jij kan knallen en je doelen behaalt. Niets is te gek om jouw dromen, qua uitstraling en resultaatgerichtheid, tot uitdrukking te laten komen. Gewoon, omdat je site van het scherm mag spatten!

Dus zoek niet verder, en neem vandaag nog vrijblijvend contact met me op

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: