WordPress-site

WordPress-site ~ iPixtitude.nl

Jij wil een nieuwe sprankelende WordPress-website. Liefst een die – in samenwerking met mij – tot stand is gebracht. Je wil dat je site zowel op desktop, tablet en mobiel (responsive) ook functioneel overkomt. En die in de zoekmachines goed gevonden wordt.

Je wil ook nadat de site tot stand is gekomen, zelf in staat zijn tekstuele aanpassingen te doen. Of waar nodig assistentie krijgen, om kleine maar tastbare verbeteringen door te voeren.

Ik heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring met WordPress en webdesign. Maak eens vrijblijvend een afspraak met mij om samen te bespreken hoe wij goede stappen kunnen zetten om je website dromen te realiseren.

Ik doe dit alles vanuit Haarlem. Vanzelfsprekend is het mogelijk om me te benaderen via Skype, of elders een afspraak in te plannen.

Wat kan ik je bieden?

  1. Een realistische sketch

    Zodat je een duidelijk en helder beeld krijgt van alle mogelijkheden die een website je biedt. Ik ben ter zake kundig, bezit die no-nonsense mentaliteit, zodat we snel en concreet tot resultaten kunnen komen.

  2. Een kwalitatief én mooie website

    Die na oplevering vanzelfsprekend responsive is, goed vindbaar in de zoekmachines en ook voor jezelf functioneel te bewerken is. En voor het onderhoud kun je zelfs ook bij mij terecht zodat je site altijd up-to-date blijft.

  3. Een match met jouw persoon

    Je site moet jouw identiteit uitstralen want dat is natuurlijk de eerste blikvanger die je bezoekers zien. Ik geef bovenal een spontane, maar toch eerlijke terugkoppeling over jouw plannen, waarop we samen kunnen voortborduren.

En natuurlijk weet je tenslotte dat je aan mij een goede sparring partner hebt die meedenkt, en waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat geschreven. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en ontwikkelingen. En dat je website uiteindelijk met dat oog voor detail een goede contributie levert aan jouw plannen en opzet.

Hieronder een indruk van een aantal sites:

[portfolio-x mode=”portfolio” portfolio=”210054″ theme_style=”template-09″ orderby=”date” order=”DESC” limit=”5″]

Follow

Get the latest posts delivered to your mailbox:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: