Jij wil een nieuwe sprankelende WordPress-website. Liefst een die – in samenwerking met mij – tot stand is gebracht. Je wil dat je site zowel op desktop, tablet en mobiel (responsive) ook functioneel overkomt. En die in de zoekmachines goed gevonden wordt.

Je wil ook nadat de site tot stand is gekomen, zelf in staat zijn tekstuele aanpassingen te doen. Of waar nodig assistentie krijgen, om kleine maar tastbare verbeteringen door te voeren.

Ik heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring met WordPress en webdesign. Maak eens vrijblijvend een afspraak met mij om samen te bespreken hoe wij goede stappen kunnen zetten om je website dromen te realiseren.

Ik doe dit alles vanuit Haarlem. Vanzelfsprekend is het mogelijk om me te benaderen via Skype, of elders een afspraak in te plannen.

Wat kan ik je bieden?

  1. Een realistische sketch

    Zodat je een duidelijk en helder beeld krijgt van alle mogelijkheden die een website je biedt. Ik ben ter zake kundig, bezit die no-nonsense mentaliteit, zodat we snel en concreet tot resultaten kunnen komen.

  2. Een kwalitatief én mooie website

    Die na oplevering vanzelfsprekend responsive is, goed vindbaar in de zoekmachines en ook voor jezelf functioneel te bewerken is. En voor het onderhoud kun je zelfs ook bij mij terecht zodat je site altijd up-to-date blijft.

  3. Een match met jouw persoon

    Je site moet jouw identiteit uitstralen want dat is natuurlijk de eerste blikvanger die je bezoekers zien. Ik geef bovenal een spontane, maar toch eerlijke terugkoppeling over jouw plannen, waarop we samen kunnen voortborduren.

En natuurlijk weet je tenslotte dat je aan mij een goede sparring partner hebt die meedenkt, en waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat geschreven. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en ontwikkelingen. En dat je website uiteindelijk met dat oog voor detail een goede contributie levert aan jouw plannen en opzet.

Hieronder een indruk van een aantal sites:

Fysiolijnschalkwijk.nl

Mijn fysiotherapeut vroeg me: "Maar wat doe jij dan, eigenlijk?" En alras vroeg hij me hun site aan te passen.

TaxivanKlasse.nl

Via mijn benedenbuurman kwam ik terecht bij deze hippe taxichauffeur die in de regio Haarlemmermeer rijdt. Ik ontwierp tevens zijn logo en visitekaartje.

Michielziet.com

Eigenlijk had Michiel allang een wordpress.com blog, maar ik vond dat hij vanwege zijn auteurschap best een site op eigen domein mocht voeren. En de aangepaste child theme had ik ook al klaar voor dit evenement. En oh ja, ik ontwierp ook zijn header, met zijn 'trademark' de zwarte zonnebril...

Henkvanstraten.nl

Esther Donkers mailde me met de vraag of ik Henk van Straten (auteur) kon helpen met het opzetten van zijn WordPress site op eigen domein. De samenwerking verliep rap, en dus binnen een dag of twee konden we de site 'live' neerzetten.

Voicealicious.nl

Sanne leerde ik kennen via Facebook en wilde graag een website waarmee ze haar zangkunst kan promoten.
Scroll Up